Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug po nowym patchu

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie grać moge, co najwyżej czasami poafcze max. 1 minute ale dzieje sie cos takiego, że włączam gre, i jak jest ta ikonka lola nowa to program przestal dzialac i jak nacisne zamknij program to musze nacisnac odnow polaczenie i tak za 3 razem dopiero sie udaje. Ma ktoś jeszcze coś takiego? dodam, że dopiero po tym patchu

Opublikowano

Ten patch ma aktualnie kilka bugów, ale to raczej nie jest tego przyczyną. Też tak nieraz miałem, musiałem albo zresetować komputer, ale wtedy często odpadałem na starcie z rozgrywki albo kilka razy odnowić połączenie. Spróbuj naprawić Lola i przy kolejnym błędzie zobaczysz, czy coś się zmieniło :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ten patch ma aktualnie kilka bugów, ale to raczej nie jest tego przyczyną. Też tak nieraz miałem, musiałem albo zresetować komputer, ale wtedy często odpadałem na starcie z rozgrywki albo kilka razy odnowić połączenie. Spróbuj naprawić Lola i przy kolejnym błędzie zobaczysz, czy coś się zmieniło :)

Niestety, to jest tego przyczyną. Również wczoraj miałem ten błąd ok. 7 razy, i dopiero w 5 minucie udało się wejść na mecz.

Musisz czekać aż to naprawią.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Niestety, to jest tego przyczyną. Również wczoraj miałem ten błąd ok. 7 razy, i dopiero w 5 minucie udało się wejść na mecz.

Musisz czekać aż to naprawią.

Dlatego właśnie napisałem, że niekoniecznie bugi muszą być tego przyczyną.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...