Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy Pełnometrażowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gdyż chciałbym sobie obejżeć kilka filmów które leciały już w kinach ale nie chce partami na youtube i jakimiś programami itp.

Chciałbym tak przez linka na necie albo już w ostateczności program gdzie wpisze i już mam bez żadnych problemów, partów.

Chce oglądać film na komputerze. A jeśli mogli byście mi jakoś je inaczej podać, to chciałbym obejrzeć:

Harry Potter i książe pół krwi,

2012,

Anioły i Demony,

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@UP

widze ze seans24 wykorzystuje megavideo, czyli tez sa limity ze po 60 paru minutach trzeba odczekac godzine zeby dalej ogladac?

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Dordo właśnie w tym problem że mam neta 2mb. Więc niewiem co robić :/ wszędzie mam ten buffering więc mógłby mi ktoś podać film 2012, Harry Potter i książe półkrwi by mógł mi podać linki do downloada ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

wybacz ziomek ale na mpc warezz jest zabroniony ... wpisz w google nazwe filmu i dpoisz torrent moze sie znajdze

Opublikowano

Kurde jakieś badziewy co mają 16 kb i coś tam trzeba zrobić mógłyś mi Lenart podać np. linka do download'u Harrego Pottera i książe półkrwi i avatara??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

potem sciagasz np. utorrent i dodajesz plik i masz np 2gb

a do avatara nie znalazlem ... ;/ tylko jakic scamm (wyslij mxm o trasci xxxxx na numer xxxx, haslo dostaniesz sms'em oplata 1.22 a tu ludzie pisza ze ponad 10 zl) to dalem sobie spokoj

Opublikowano

potem sciagasz np. utorrent i dodajesz plik i masz np 2gb

a do avatara nie znalazlem ... ;/ tylko jakic scamm (wyslij mxm o trasci xxxxx na numer xxxx, haslo dostaniesz sms'em oplata 1.22 a tu ludzie pisza ze ponad 10 zl) to dalem sobie spokoj

Nie zrozumiałem nic powiec wszystko co zrobić bo zaciekawiło mni to :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston