Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedam komplet gier ps3

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę sprzedać komplet gier na ps3 : Uncharted 3 goty, grand turismo 5, assasin creed brotherhood,killzone 3, far cry 3, call of duty mw3 , uncharted 2 , crysis 2 , god of war 3, read dead redemption, eyepet move edition. Za ile mi to pójdzie? Wyliczyłem, że po cenach z allegro powinno mi to pójść za 480, natomiast moja cena to 560 za wszystko. Zatem na allegro chciałbym wystawić na 14 dni w aukcji wyróżnionej komplet za 400 zł / licytacja oraz 550 zł / kup teraz. Co o tym sądzicie? :) Za ile dać licytacje? Za ile kup teraz? Opłaca się mi to wystawiać w wyróżnionej aukcji ?

21515.jpg

Opublikowano

Wyliczone zostaje Ci 480 zł, a ty podnosisz do 550/560.

Na mój rozum nie wziąłbym tego, bo mogę wziąć od kogoś innego po te 480.

Jeśli chcesz na gwałt hajsu, to wystaw za 400-450 i pójdzie dość szybko.

Jeśli jednak nie spieszy Ci się z gotówką, to zostaw licytację, ustal jakieś KT (dajmy te 550) i niech ludzie się o nie tłuką :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Gry i pudełka w stanie idealnym (nie licząc drobnych rysek, czyli normalnych śladów użytkowania). Wszystkie gry zostały przeze mnie kupione jako nowe. Jedyna poważniejsza szkoda to opakowanie uncharted 2, gdy przyszło z allegro miało odłamany malutki kawałek plastiku wielkości paznokcia u niemowlęcia. Plastik jest zaklejony, nic się z pudełkiem nie dzieje, wątpię żeby ktoś zauważył ubytek :) Jeszcze jeden like dla hoopka ale to jutro, bo dzisiaj limit :).

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...