Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Riven

Mateusz-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc, jak budować czy build, którego teraz używam jest okej, czy coś lepiej zmienić.

Gram riven trzecią gre, ale itemki wydaje mi się, że są okej, ale ich kolejność nie wiem czy jest w miare dobra.

1380718153-U336051.jpg

1380717859-U336051.jpg

s

Opublikowano

Zamiast Guardiana proponuje kupić last wispera, przyda się na tanka, jeżeli jest jakiś w przeciwnym teamie. Nie obraziłbym się za sunfire, reszta jest według mnie dobra na riven :)

8372383248.png
Opublikowano

Szczerze.. to każdą postać buduje się sytuacyjnie . Jeśli przegrywasz linie to sunfire na pierwszy item potem tłuczek.. i coś pod AD :) jeśli wygrywasz mocno linie kupujesz BT/ Hydre(zależy jak się zaczeło + ile ma się golda) + Black Cleaver , potem jeśli dalej wygrywacie ostro gry i nie umierasz za często to dalej lecisz w AD, jeśli zaczynasz umierać albo sobie nie radzisz to jako 3 item kupujesz Omena albo Sunfire.. potem LW, jakiś GA.. wszystko od sytuacji w której aktualnie jesteś :)

Ja osobiście kupuje na start tarczę dorana, potem 2 ostrza dorana , tłuczek + bt jeśli sytuacja jest opanowana , jeśli jestem przegrany jakieś survi : ) i potem sytuacyjnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...