Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Rivenka z wyprzedaży

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Lubię grać Rivenką i chciałbym sobie kupić do niej skina, ale nie wiem czy kupić na wyprzedaży Odkupioną Riven czy poczekać na wyprzedaż Króliczka.

Możecie mi powiedzieć czy warto go kupić czy czekać na wyprzedać tamtego.

Opublikowano

Siemka! Lubię grać Rivenką i chciałbym sobie kupić do niej skina, ale nie wiem czy kupić na wyprzedaży Odkupioną Riven czy poczekać na wyprzedaż Króliczka. Możecie mi powiedzieć czy warto go kupić czy czekać na wyprzedać tamtego.

Warto poczekać na Króliczka :) Skin jest naprawdę fajny, jeżeli jesteś graczem Riven. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Lepiej króliczka , duzo ladny i dawnon byl.. kto wie moze za 1 tyg - 3tyg...

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Szczerze ? Bierz :D sam ją kupiłem wczoraj i jestem zadowolony. Króliczek może jest i ładniejszy tylko teraz pomyśl sobie ile osób ma/będzie mieć ,króliczka jeśli będzie w wyprzedaży ? pewnie 50% osób grających riven będzie ją mieć a Ty możesz sobie kupić ten fajny dość rzadki skin :) jednym słowem "Na co Ty jeszcze czekasz" :)

.jpg

Opublikowano

Bierz nie zastanawiaj się, prawie każdy kto ma skina ma króliczka, a ten z przeceny tez jest fajny. :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...