Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Patch 3.12

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy nowy patch 3.12 juz wszedł czy dopiero będzie?

(chodzi mi o ult katy :D )

Wczoraj pobierało mi się 300mb danych, ale nie wiem to nie byl sam garen ;d

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Witam, czy nowy patch 3.12 juz wszedł czy dopiero będzie?

(chodzi mi o ult katy :D )

Wczoraj pobierało mi się 300mb danych, ale nie wiem to nie byl sam garen ;d

Wyszedł. Informacje masz w spoilerze:

Podsumowanie: Lotos Śmierci zadaje teraz więcej obrażeń na późniejszych poziomach i lepiej skaluje się z OoA i MU. Wydłużyliśmy czas podtrzymywania Lotosu Śmierci i usunęliśmy opóźnienie przy rzucaniu, co oznacza, że powinien zadawać mniej więcej takie same (jeśli nie większe) obrażenia, nawet jeśli zostanie przerwany. Skrócony czas odnowienia Lotosu Śmierci oznacza, że na trzecim poziomie wystarczą trzy zabójstwa lub asysty, by znowu stał się dostępny.

Wyjaśnienie: Chcieliśmy, aby Lotos Śmierci Katariny stał się ważniejszy, dlatego poprawiliśmy jego obrażenia. Uważamy, że bohaterka ta jest ciekawsza, kiedy zarówno ona, jak i przeciwnicy skupiają się na tej umiejętności. Wydłużony czas podtrzymywania może wydawać się osłabieniem, jeśli zostanie ona przerwana (gdyż zadaje obrażenia w czasie), usunęliśmy więc opóźnienie przy rzucaniu zaklęcia.

Lotos Śmierci

• Nie ma już opóźnienia przy rzucaniu (wcześniej: 0,25 sek.)
  • Całkowite obrażenia zwiększono do 400/575/750 (+2,5 pkt. mocy umiejętności)(+3,75 pkt. dodatkowych obrażeń od ataku) (z 400/500/600 (+2,0 pkt. mocy umiejętności)(+3,0 pkt. dodatkowych obrażeń od ataku))
  • Czas podtrzymywania zwiększono z 2 do 2,5 sek.
  • Czas odnowienia skrócono z 60/55/50 do 60/52,5/45 sek

Link, jeżeli potrzebujesz więcej informacji:

http://beta.eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-312#patch-katarina
8372383248.png
Opublikowano

Tak wiem że wyszedł i jest ogłoszony przez RIOT. Ale chodzi mi czy został już wprowadzony do gry czy dopiero będzie ;)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Tak wiem że wyszedł i jest ogłoszony przez RIOT. Ale chodzi mi czy został już wprowadzony do gry czy dopiero będzie ;)

Tak, wszystkie zmiany opisane w tym patchu zostały wprowadzone wczoraj w patchu.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...