Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] free nx

DeViiiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I płacą Ci NX tylko jak masz kasę na karcie i Ci ta reklama ją ściągnie.. bo kupiłam ostantio karte za 5zł zrobiłam 10 reklam i dostałam tylko 2000 NX a odpowiedz na tickety to :

Oferta: Bramka SMS -wysyłaj sms do wszystkich sieci!

Drogi/Droga xxxxxxxxx

Oferta, w której uczestniczyłeś wymaga potrącenia z Twojego telefonu
kosztów serwisu, do którego się zapisałeś. Jako, że Twój telefon nie
mógł zostać obciążony wyżej opisanym kosztem , usługa nie została
zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie przesługuje Ci
wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.

Z pozdrowieniami,
Zespół TokenAds

Opublikowano

Dektored a ty kurwa tępy jak zawsze weź stad wypierdalaja gimbów w moderatorach tu niepotrzebujemy..................

DAWAJ % ALBO BANA JAK OSTATNIO PIZDO :*********************************************************** <3 <3

Opublikowano

Dektored a ty kurwa tępy jak zawsze weź stad wypierdalaja gimbów w moderatorach tu niepotrzebujemy..................

DAWAJ % ALBO BANA JAK OSTATNIO PIZDO :*********************************************************** <3 <3

Że jest gimbusem, to nie znaczy ze jest glupszy od ciebie.

PS: Popisales sie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Że jest gimbusem, to nie znaczy ze jest glupszy od ciebie.

PS: Popisales sie

ale chuj mnie interesuje kto jest z gimbazy czy nie interesuje mnie wiedza na temat tych nx czy one dalej dzialaja czy tez nie!

9fhc.jpg

Opublikowano

ale chuj mnie interesuje kto jest z gimbazy czy nie interesuje mnie wiedza na temat tych nx czy one dalej dzialaja czy tez nie!

ktoś ostatnio się chwalił że jest u niego ta reklama co dawała te 600 nxy co 24 godziny. ale nie wiem czy nadal działa bo jej nie ma (nie ma jej w Polsce, przynajmniej ja jej nie mam)

@down

wiem że się pytasz o ten starter, ale napisali ci że nie działa więc piszę ci coś innego

po co dajesz taki temat, jak nie potrafisz czytać? nie stać cie to idź do pracy pasożycie

Opublikowano

ktoś ostatnio się chwalił że jest u niego ta reklama co dawała te 600 nxy co 24 godziny. ale nie wiem czy nadal działa bo jej nie ma (nie ma jej w Polsce, przynajmniej ja jej nie mam)

too ten ktos ma ladnie na bani...

9fhc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...