Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zdobyć te osiągnięcia?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znam buga na czas w powietrzu mozna nabic po 5-10 min na jeden mecz dziala on na mapie Rosewood & lyons (sprint) jest to wyscig w klasie B moge ci go pokazac nick w grze D3F3ND3R bo nie jestem w stanie go opisac moze potem zrobie z tym tuta jak bede mial czas

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Potrzebuje hacków/bugów na te osiągniecia:

Czas w powietrzu,

Długa trasa,

Samotnik,

Wzmocnienie, za like.

Na czas w powietrzu Pursuit Bot - nabija kasę na pościgach i przy okazji robi też czas w powietrzu.

Wzmocnienie - przy okazji, jak np. zbierasz diamenty, jeździsz wyścigi, pościgi itp. spamisz power'upami.

Długa trasa - GPWA Bot

Samotnik - hmm. kiedyś był na to bot, aktualnie go nie ma.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak szybko się gra ładuje to odpalasz w jeździe dowolnej nitro+moloch+gotowość+nitro+moloch, do kryjówki, do jazdy i znowu.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Do samotnika jest przecież Single Bot ? -.- Długie trasy będziesz robił z 3 dni jak by Ci komp na okrągło chodził . Strasznie cięzko to leci , bot ma czasami przycinki , ale w sumie jest dobry ;] Mi po 2 nocach nabiło 11tyś. km .

Opublikowano

Jest sobie w dziale z botami , hackami etc. Włączasz tepasz się pod jakiś wyścig i jazda ;) Sam sobie będzie wszystko robił . Tylko staty mogą pojsc się dupić , bo z tego co wiem nie za bardzo jest skłonny do wygrywania ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...