Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić nick

ostapkowicz15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo sie przydało , ale powiedz mi jeszcze jak włączyc gre i gdzie wpisac adres tej gry ?

bo nie wiem ;/ , zrob tut'a i powiedz jak sie zarejstrowac ;/

Haha

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

No po prostu tutorial stworzony dla każdego ,całe życie marzyłem o tym ,żeby zmienić nick...

Powinno to wylądować w... KOSZU!

Opublikowano

Moderator powinien to przenieść na zwykłą strone głowną i zmienić tag na [iNFO] i napisać że nick jest możliwy do zmiany i jak go zmienić

Tak to moim zdaniem powinno wyglądać. Ten poradnik nie zasługuje na Tuta bo każdy prędzej czy później by się domyślił a niektórzy nawet nie chcą zmienić nicku

Opublikowano

Mi osobiście ten poradnik się nie przyda, ale początkującym tak.

Dwaj panowie wyżej nie każdy jest tak doświadczony tak jak wy. (przypuszczam, że jesteście doświadczeni)

Zwróćcie uwagę na nowych graczy, którzy chcieliby zmienić nick.

Myślicie, że każdy jak odpali grę to już wszystko ma opanowane w małym paluszku?

Z tego co widzę niektórym się poradnik przydał, ma nawet 3 lajki.

PINKYSEBA jest graczem, który jest doświadczony i ma długi staż, ale z tego co widzę dał lajka, czyli może się nie domyślił jak zmienić nick i ten poradnik mu się przydał, albo wiedział jak zmienić nick, ale dał lajka naszemu koledze, dlatego że zauważył jak stara się pomóc graczom i to uszanował.

Gryzak: No comment. Najpierw piszesz w innym temacie, że koledze należy się warn, a w tym przypadku ci się należy :P

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

@Ostry1960 nie chcę rozpoczynać nie kończącej się dyskusji ,ale chyba takie rzeczy ,jak możliwość zmiany nicku ,piszą na oficjalnym Forum DarkOrbit ,więc jeśli jakiś Newbie miałby z tym problem to w grze jest informacja ,że o pomoc może się zgłosić na "Oficjalne Forum Gry" .

Więc podsumowując jeśli ktoś by miał z tym problem to chyba poleci od razu tam ...

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...