Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najszybciej zdobywać części pro/ultra?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najszybciej zdobyć pro/ultra, osiągnięcia wykonuje. Diamenty dzienne odpadają. Jakiś cheat? Lecz który żebym bana nie wyrwał, ew. uwierzytelnienia ;)

Opublikowano

Wypadanie części jest losowe, nie ma na nie sposobu. Im więcej wygrasz jakiegokolwiek typu zawodów w trybie MP tym większa szansa na to, że je zdobędziesz.

Pomóc może GPWA Bot, który robi TE na 2 kontach ale nie jest on w 100% bezpieczny. Jeżeli chcesz zachować konto to nie polecam.

Jeżeli już używałes hacków, które miały wpływ na Twój profil na nfs-s to możesz go używać

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Tylko ze po tej lekturze wiem to samo co nic... jak odpalić jedynie się dowiedziałem. A jak to dostosować do konta i gdzie to już nie wiem.

Opublikowano

A nie ma wszystkiego napisane? Uruchamiasz 2x NFSW na 2 różnych kontach w trybieokienkowym 800x600. Do uruchomienia nie potrzeba żadnych programów, wybiera się tylko tryb 2 Box.

Teleportujesz się na obu kontach na High Stakes i ogień ^^ Ustawienia domyślne powinny dac radę.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...