Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Przedmioty 1.2

WarAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj dostaliśmy spory update a co za tym idzie wiele nowych przedmiotów. Nie znalazłem nigdzie dokładnego spisu tego co dokładnie dodano, jak to wygląda oraz z czego to zrobić (jeśli ktoś ma to proszę o link) Wikia niestety też żadnych informacji nie posiada, więc może to my(gracze z MPC) stworzymy coś podobnego? :) Chodzi mi o to by każdy, kto znalazł/stworzył coś nowego dodał w tym temacie screen danego przedmiotu, crafting (lub dopisek "drop" jeśli przedmiot znaleźliśmy) oraz jeśli to konieczne krótki opis jak tego używać. Gdy zbierzemy tego wystarczająco dużo to postaram się to zebrać oraz zamieścić wszystko w poradnikach na forum.

5xsop1.jpg

Znaleziony w skrzynce na biomie zimowym.

9i8sp0.jpg

Znaleziona w jednej ze skrzynek. Niestety nie mam pojęcia jak dokładnie działa (nie zamienia niczego wbrew temu co napisali. Możliwe, że źle coś zrobiłem)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Witam,

Wczoraj dostaliśmy spory update a co za tym idzie wiele nowych przedmiotów. Nie znalazłem nigdzie dokładnego spisu tego co dokładnie dodano, jak to wygląda oraz z czego to zrobić (jeśli ktoś ma to proszę o link) Wikia niestety też żadnych informacji nie posiada, więc może to my(gracze z MPC) stworzymy coś podobnego? :) Chodzi mi o to by każdy, kto znalazł/stworzył coś nowego dodał w tym temacie screen danego przedmiotu, crafting (lub dopisek "drop" jeśli przedmiot znaleźliśmy) oraz jeśli to konieczne krótki opis jak tego używać. Gdy zbierzemy tego wystarczająco dużo to postaram się to zebrać oraz zamieścić wszystko w poradnikach na forum.

5xsop1.jpg

Znaleziony w skrzynce na biomie zimowym.

9i8sp0.jpg

Znaleziona w jednej ze skrzynek. Niestety nie mam pojęcia jak dokładnie działa (nie zamienia niczego wbrew temu co napisali. Możliwe, że źle coś zrobiłem)

Extracinator robi dokładnie to co mówi opis. Zamienia popiół (silt) w klejnoty i pieniądze.

A pełen spis znajdziesz na wiki terrari.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Wszystko już mam, dziękuję :) Oficjalna wiki Terrari pokazywała tylko kilka przedmiotów. Dopiero po ręcznym wpisaniu nazwy dotarłem do spisu wszystkich przedmiotów.

Skoro mamy już ten spis to nie ma co wypisywać tutaj wszystkiego. Przepraszam za problem oraz proszę o zamknięcie tematu.

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...