Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Alienwarearena rozdaje Archlight Varus!

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100 Chances to Win Every Week!

LOL-varus-600x250.jpg

Every week for five weeks we'll be selecting 100 winners to receive an Arclight Varus skin for a total of 500 winners!

Just enter once and you'll be eligible to win in every remaining selection period!

Winners will be selected and contacted on the following days:

Monday, September 30 (List of Winners)

Monday, October 7

Monday, October 14

Monday, October 21

Monday, October 28

Check back each week for a full list of winners and see if you should be expecting an email about your Arclight Varus skin code.

Winners will be given a key based on what server they play on, so enter your server information correctly.

Also, make sure to check out the Muay Thai Lee Sin Giveaway for Groups!

http://na.alienwarearena.com/contest-sweeps/100-chances-to-win

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Wow nawet moje stare konto działa, haha.

Choć mam skina spróbuję, jak to zrobić:

-Podajesz numer telefonu

-Podajesz region (EUW/EUNE)

-Czekasz

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

100 Chances to Win Every Week!

LOL-varus-600x250.jpg

Every week for five weeks we'll be selecting 100 winners to receive an Arclight Varus skin for a total of 500 winners!

Just enter once and you'll be eligible to win in every remaining selection period!

Winners will be selected and contacted on the following days:

Monday, September 30 (List of Winners)

Monday, October 7

Monday, October 14

Monday, October 21

Monday, October 28

Check back each week for a full list of winners and see if you should be expecting an email about your Arclight Varus skin code.

Winners will be given a key based on what server they play on, so enter your server information correctly.

Also, make sure to check out the Muay Thai Lee Sin Giveaway for Groups!

http://na.alienwarearena.com/contest-sweeps/100-chances-to-win

100 szans na wygraną każdego tygodnia!

Każdego tygodnia przez 5 tygodni będziemy wybierać 100 zwycięzców którzy otrzymają skin Świetlisty Varus, dla 500 zwycięzców łącznie.

Zapisz się raz a będziesz mógł wygrać w pozostałych losowaniach.

Zwycięzcy będą wybrani i poinformowani o tym w następujących dniach:

Poniedziałek, 30 Wrzesień (lista zwycięzców)

Poniedziałek, 7 październik

Poniedziałek, 14 październik

Poniedziałek, 21 październik

Poniedziałek, 28 październik

Sprawdź pełną listę zwycięzców każdego tygodnia i dowiedz się czy możesz spodziewać się emaila z kodem na skin Świetlisty Varus.

Zwycięzcy dostaną kod zależny od serwera na jakim grają, więc podaj prawidłowo informacje o serwerze.

Tłumaczone na szybko

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Lol fajne info nie ma to jak skopiować i wkleić to nawet ja moge zrobić, co do samego giveaway może się mi się uda ^^

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Lol fajne info nie ma to jak skopiować i wkleić to nawet ja moge zrobić, co do samego giveaway może się mi się uda ^^

A co, mam wiersze pisać? Czy może piosenkę ułożyć o tym?

Come on, shoot faster,

Opublikowano

A gdzie jest lista zwycięzców, którzy wygrali 30 września? Jeżeli bym wygrał to dostanę info na email czy coś na telefon?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

A gdzie jest lista zwycięzców, którzy wygrali 30 września? Jeżeli bym wygrał to dostanę info na email czy coś na telefon?

Szukaj na prywatnej wiadomości w profilu, lub na emailu. Lista zwycięzców raczej nie zostanie podana. Kto wygrał dostanie informacje :)

8372383248.png
Opublikowano

Szukaj na prywatnej wiadomości w profilu, lub na emailu. Lista zwycięzców raczej nie zostanie podana. Kto wygrał dostanie informacje :)

http://www.alienwarearena.com/news/1135/week-1-winners-for-100-chances-to-win-arclight-varus-skin/

Come on, shoot faster,

Opublikowano

A co, mam wiersze pisać? Czy może piosenkę ułożyć o tym?

Nie, ale mogłeś chociaż to w google tłumacz dać tylko lepiej iśc na łatwizne takie info to nie info jak dla mnie.

Jakby nie patrzeć jest to polska strona i jak już coś to info piszemu po polsku.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie, ale mogłeś chociaż to w google tłumacz dać tylko lepiej iśc na łatwizne takie info to nie info jak dla mnie.

Jakby nie patrzeć jest to polska strona i jak już coś to info piszemu po polsku.

To sobie przetlumacz w google tlumacz i zobaczymy co ci wyjdzie prosze wklej tu co ci wyjdzie bo jestem pewien ze bledy gorsze niz w podstawowce , Zapisalem sie i mysle ze moze mi sie udac wygrac .

Opublikowano

To sobie przetlumacz w google tlumacz i zobaczymy co ci wyjdzie prosze wklej tu co ci wyjdzie bo jestem pewien ze bledy gorsze niz w podstawowce , Zapisalem sie i mysle ze moze mi sie udac wygrac .

Spoko:

Co tydzień przez pięć tygodni będziemy wybierając 100 zwycięzców, aby otrzymywać Arclight Varus skórę w sumie 500 laureatów!

Wystarczy wpisać raz i będziesz móc wygrać w każdym pozostałym okresie wyboru!

Zwycięzcy zostaną wybrani i skontaktował się w następujących dniach:

Poniedziałek, 30 września (lista zwycięzców)

Poniedziałek, 07 października

Poniedziałek, 14 października

Poniedziałek, 21 października

Poniedziałek, 28 października

Sprawdzaj co tydzień, aby uzyskać pełną listę zwycięzców i zobaczyć, czy można oczekiwać e-maila o swojej Arclight kodu Lesie Teutoburskim skóry.

Zwycięzcy otrzymają klucz w oparciu o to, co serwer grają na, więc wprowadzić informacje serwera poprawnie.

Upewnij się także, aby zapoznać się z Muay Thai prezentów Sin Lee dla grup!

Ps. Nie trzeba być bardzo dobrym w angielskim żeby to przetłumaczyć a ten tekst można poprawić gdyby komuś się chciało.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

*
Phone Number (used to contact the winner)

Tak więc jak ktoś angielskiego nie zna, to nawet niech nie próbuje, bo w momencie gdy będą się próbowali skontaktować to nie będziecie potrafili się nawet przedstawić...

League of Legends

Opublikowano

*

Phone Number (used to contact the winner)

Tak więc jak ktoś angielskiego nie zna, to nawet niech nie próbuje, bo w momencie gdy będą się próbowali skontaktować to nie będziecie potrafili się nawet przedstawić...

Skąd wiesz ze bedą dzwonić... Może sms'a przysla...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wątpię, że w ogóle wezmą pod uwagę polskie zgłoszenia, skoro loteria jest tylko dla obywateli USA, Kanady, UK, Francji i Niemiec.

The Sweepstakes is open only to legal residents of the United States (excluding Rhode Island), Canada (excluding Quebec), United Kingdom, and France that are 13 years of age or older and residents of Germany that are fifteen (15) years of age or older, as of September 16, 2013 (the “Entrants ”). If you are not a legal resident of any of these areas, you are not eligible to participate in the Sweepstakes.

Opublikowano

Skąd wiesz ze bedą dzwonić... Może sms'a przysla...

Nawet jeżeli by przysłali sms, to ktoś kto nie zna angielskiego nie będzie wiedział o co w nim chodzi. Poza tym jak up napisał, nie jest to wydarzenie dla nas (Polaków).

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...