Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Rockowe klimaty :3

LoukeyMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc szukam jakiejś muzyczki, tak jak zawarte w temacie... Rockowe klimaty :3. Otóż moimi ulubionymi zespołami są Rise Against, Bullet For My Valentine a także The Offspring.

Liczę na Was ludzie :3. Możecie od razu zapodawać linki do ulubionych utworów.

Opublikowano

Less Than Jake, Polar Bear Club, Rancid, Time Again, Ignite, Millencolin, Face to Face, NoFX, Pennywise3, ACDC, Guns n Roses.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Shinedown, Three Days Grace, Evanescence. Chciałem się rozpisać z kategori: Within Temptation, Hunter, ale tu wchodzę w Sympphonic i Soul metal xD

Opublikowano

Nie zaglądałem tu troszkę i widzę, że pojawiło się kilka zespołów, które kojarzę, ale i takie, których na oczy nie widziałem. Wielkie dzięki za pomoc ^^.

Opublikowano

Luxtorpeda, TSA, Linkin Park (album Meteora albo Hybrid Theory np. ), Three Days Grace, System of a down, Acid Drinkers, slayer, slipknot, iron maiden, Metallica oczywiście, ac/dc, Gun's roses

Wymieniłem czego słucham - no niewątpliwie jest to rock/metal ;) Wpisz se na youtube, będziesz miał najpopularniejsze utwory.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...