Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nowym Olafie?

beneq94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z początku myślałem - kurwa, znowu nerf.

Przeczytałem jeszcze raz i zagrałem kilka meczy.. no przecież on rozpierdala.. jak odpali swojego Ulta + W to jest prawie, że niezniszczalny jak już złoży hydrę i jakieś itemki pod hp+armor.

Ma spore true dmg z 'E' które kumuluje się z atakiem. Po prostu wbiłem sam Olafem w trzy osoby (Anivia, Quinn i Garen) i rozwaliłem ich.. zostało mi jeszcze 1200hp z jakoś 3500.

Myślę, że teraz nadaje się na rankedy bo ma jakieś prawo bytu. Są lepsze picki - racja. Ale czemu by nie dać mu szansy?:P

Opublikowano

Olaf moim zdaniem jest dość dobrym championem ale po prostu trzeba go ogarniać dość dobrze.

Ja już nim nie gram na rankedach dlatego że na Diamond III to jest totalny troll pick.

Tutaj masz statystki jaką postacią najwięcej ludzie przegrywają wyniki mówią same za siebie.

- http://www.lolking.net/champions/

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Olaf moim zdaniem jest dość dobrym championem ale po prostu trzeba go ogarniać dość dobrze.

Ja już nim nie gram na rankedach dlatego że na Diamond III to jest totalny troll pick.

Tutaj masz statystki jaką postacią najwięcej ludzie przegrywają wyniki mówią same za siebie.

- http://www.lolking.net/champions/

Dzisiaj ogladalem sporo streamow , zwykle ludzie diamond 1 , challenger i olaf byl prawie w kazdym meczu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja gram na Diamond III i mam kolege Challenger na EUW i jakoś cały dzień gramy i nic nie widzieliśmy

może też zależy od jakiegoś serwera i też od szczęścia

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Teraz sporo olafow jest, nawet diamencie i jakoś sobie radzą. Wczoraj widziałem jak Olaf z pół HP zjechał Lee i jaxa z full

Opublikowano

Smieszny taki, wczoraj grałem z jednym olafem to prawie sam wysolował na 3.

Chyba znowu będzie nerf na niego :D Grajcie póki op !

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie skomentuje, jeżeli gra na topie i dostanie 1 lub 2 kile, gra wygrana. Nie wiem co takiego dostał, ale jest na pewno mocniejszy i trudno się go pozbyć : /.

8372383248.png
Opublikowano

Dostał takie coś, że ma przelicznik do swojego 'E' przez co ma większego kopa jak robi się pod offtanka. Dodatkowo ma 80% speeda na 'W' jak wszystkie punkty rozda w to + oczywiście lifesteal 18% chyba.

Jest taki wykurwisty i nie wiem, który był lepszy.. ten przed nerfem czy ten teraz..

Opublikowano

Chory sustain, za to mniej tankowaty niż przed nerfem, danie minimalnego capa na Q boli, jednak slow nadrabia to. E ma taki sam dmg jak wcześniej dopiero przy 220 ad. Najlepszy build to raczej Hydra + cdr, dzięki czemu możemy spamować z E.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Chory sustain? Kurwa błagam, bo ma troszkę LF. Jest OP bo E odnawia się przy AA, a ma 80% boosta z W i jeszcze z pasywki, więc napierdala ten True DMG z pięć razy szybciej niż przed nerfem.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...