Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KU*** MAĆ

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole co oni odjebali z tym patchem? Wprowadzili jakieś zjebane na ryj menu, które nie działa. Moje domyślne (sprzed tego gówna) spelle to były :

QWER - Smart Casty
ASDF - Normal Casty

ZX - Summoner's Spell.

Po tym zjebanym patchu nie działa mi praktycznie nic. Wszystko się zresetowało. Gdy próbuje wprowadzić ASDF w normal castach to zmienia się też w smart i z tego co widzę nie da się ustawić tak jak kiedyś. To samo tyczy się mojego ZX. Ustawiam ZX naciskam Okay i nie działają dalej. Zjebali to po całości i grać nie mogę przez to. Jak wciskam Default Settings to niby się resetuje, ale jednak się nie resetuje.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zgadzam się totalnie patch do d**y wszystko zbugowane

i do tego ten nowy Garen nic nie słychać i wszystkie spelle zbugowane...

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

@UP Nie ogarniam po nazwach, musiał bym widzieć to w grze czego nie ma. To samo wchodząc do gry mam w chuj czułą myszkę, muszę wejść w menu, potem zmienić prędkość na mniejszą potem spowrotem na tą co była i się naprawia.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wszystko zmienia ci się jak zaczynasz grać w league of legends? bo jak masz problemy z myszką to zmień DPI w ustawieniach

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

ja nie mam żadnych problemów z nowym patchem... nie wiem o co wam chodzi.. przecież wszystko można sobie poustawiać co i jak się chce - ja mam wszystko tak jak było przed nim.

Opublikowano

Ten patch jest wkurwiający, co ileś gier wyrzuca mnie na pulpit i wszystkie procesy lola się wyłączają. Przede wszystkim RZYGAM Garenem po wczorajszym dniu i ten wkurwiający dźwięk jak odpalasz E ....

mqdefault.jpg

Opublikowano

A wiecie, że legenda głosi, że Riot wydał kiedyś patcha po którym połowa community nie miała bugów?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ja tam nie narzekam.. jedynie nie wiem czy teraz tak jest, czy tak miałem, ale teraz muszę celować na siebie np. na Ori, Nid żeby się uleczyć, dać kulkę. Przedtem było imo tak że jak nie celuje na nikogo automatycznie mi daje na mnie, a jak ustawie self smartcast na e, to tylko mi daje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

u mnie działa tak jak wcześniej:D wiec nie wiem obc:O szybkie użycie (quick use) to jest obv smart cast tak jak patch noote jest napisane

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Ja tam nie narzekam.. jedynie nie wiem czy teraz tak jest, czy tak miałem, ale teraz muszę celować na siebie np. na Ori, Nid żeby się uleczyć, dać kulkę. Przedtem było imo tak że jak nie celuje na nikogo automatycznie mi daje na mnie, a jak ustawie self smartcast na e, to tylko mi daje.

Dokładnie, mam to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...