Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freebuild z klimatem bety

mkkfe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę otworzyć serwer dla jakiejś garstki ludzi którzy są stęsknieni za starym klimatem bety i którzy nie lubią ciągłego upadania nowo powstałych serwerów.

Otóż chodzi o freebuild. Serwer na najnowsze wersji z generatorem bety 1.7.3. , paczką dzwięków bety 1.7.3. i teksturpackiem bety 1.7.3.

Szukam jakiś chętnych i ogarniętych osób do pogrania, budowania miasta i wieżowców w nim.

Jeżeli by ktoś chciał to mile widziany by był TeamSpeak3 lub skype.

Chętni piszcze do mnie na pw lub skype: mkkfe1234

Pozdrawiam

Opublikowano

Klimatu tej wersji już nie uzyskasz :c Jednak dobry pomysł by zrobić serwer na podobnej zasadzie. :) Napewno bym grał. :) Ale wydaje mi się, że skończy się to na ambitnych planach i serwer nigdy nie powstanie, lub wykonanie będzie słabe. Jeśli jednak nasz się na rzeczy to czekam cierpliwie. P.S. Na start minimum 50 slotów.

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

To nie będzie jakiś nie wiadomo jaki serwer... taki do pogrania dla paru chętnych i ogarniętych osób, który potem chciałbym rozwijać dla jakiejś większej ilości graczy...

Grałem długo w takim klimacie i wiem jak choćby trochę go uzyskać...

Opublikowano

Serwer mogę postawić na istniejącej już mapie. Mapa ta pochodzi z serwera MM (MineMetropoly) który działał na przełomie bety 1.5 a 1.8 w serwisie my*raft.pl. Mapa z klimatem na której grało setki graczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...