Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyna :(

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze do was bo mam problem który jest dosyć dziwny… otóż od 2 lat nie mogę wyrzucić z głowy wspomnień i zauroczenia w koleżance z sąsiedniej klasy w podstawówce :(

Dziewczyna była po prostu owsom. Co ciekawe, tylko dla mnie była sliczna, dla innych wyglądała przeciętnie i cały czas trzymała się z kolezankami. Chodziła do rownoleglej klasy, widziałem ją czasem na korytarzu. Choć z nią nigdy nie gadalem, ta wysoka, lekko gruba i sliczno twarzowa dziewczyna była dla mnie ideałem… Wyczailem gdzie mieszka (wiem! Stalking) cały czas o niej myślałem, poplakakem się jak nie zatańczyłem z nią na balu 6 klas- no po prostu zauroczenie pełną gębą! Naprawdę bardzo mi na niej zależało ale nie zagadalem (no cóż- może dobrze, byłem ofiarą szkolną). Potem wszystko się rozerwało, ona do okręgowego ją do plastyka. W pierwszej klasie, kiedy mijalem jej przystanek ZAWSZE patrzyłem czy mize nie idzie czy nie stoi. Zacząłem zapominać o niej, aż nagle

BUM BUM MADAFAKA zobaczyłem ją w centrum handlowym… znowu mi się przypomniała…

Potem takich sytuacji było kilka: ja zapominalem > bodziec np. zobaczyłem ją przez okno > marzenia…

Przejdźmy do rzeczy. Mój problem polega na tym:

-Jestem w 2 klasie gimnazjum, A CALY CZAS MAM ZWYCZAJ PATRZENIA W OKNO JAK PRZEJEZDZAM

-Od tamtego czasu nie zauroczylem się serio w żadnej dziewczynie, lubię dużo dziewczyn z mojej klasy ale żadna mi się nie podoba

-Nie mam szans z nią kiedykolwiek być. Byłem czymś na kształt ofiary klasowej, raz wywalila mnie że znajomych…

-Dzisiaj zmieniła profilowe no i tak ładnie wygląda no… kurcze ją o niej nigdy nie zapomnę wystarczy że ja zobacze albo ujrze co tam wpisała na FB i już kurcze o niej mysle…

Pomocy :(

Mam 14 lat jakby co :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Problem jest w tobie.

Myślisz że te zauroczenie jest kłopotem to będzie kłopotem :).

Szczerze mówiąc mam tak samo zapomniałem prawie o dziewczynie, 2 miesiące później zauważyłem ją i zaś cały czas o niej myślę :)

Musisz czekać na następne lub po prostu jej to wyznać, jak cie oleje i wszystkim rozpowie to i tak nic w twoim życiu nie zmieni jeśli jesteś ofiarą :)

PS.

Wiem że to trudne sam jeszcze nie wyznałem swojej przez 3 lata xD

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Jak mam być szczery to nie wygląda mi to na zauroczenie. Cóż my możemy Ci powiedzieć? Tylko i wyłącznie szczera rozmowa, nic więcej.

Tylko na co? Wal szczerze, ją też myślę że to było zakochanie albo mania :/

Rozmowa odpada… weź do 2 gimnazjum wypal "kocham cię" o.O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

"lekko gruba i sliczno twarzowa" Rozumiem, że to ta pani z twojego avatara? A tak całkiem na poważnie, to zagadaj, popytaj co tam u niej na fb, spotkajcie się... Jak nie to się z tym pogódź, kiedyś jeszcze kogoś znajdziesz ;)

21515.jpg

Opublikowano

Zrobiłeś błąd, ponieważ za bardzo się przywiązałeś, a teraz jak Ci powie spierdalaj to się powiesisz jeszcze. Napisz do niej "Cześć" na facebooku i spytaj się ogólnie co tam, jak tam itd. może się uda.

Opublikowano

Dziwi mnie Twoja postawa. 'Nie powiem jej co czuję, bo jesteśmy w drugiej gimnazjum.' To jak będziesz w trzeciej klasie to będzie już łatwiej? Ehh... Uczucia nie są czymś czego trzeba się wstydzić, ani tym bardziej 'odrzucać' je ze względu na swój wiek.

Coś w tym jest, jednak myślę, że nie jest to powód do odbierania sobie życia. Rozumiem, a nawet wiem jak to boli, ale życie jest najpiękniejszym darem jaki otrzymaliśmy i nie można go sobie odbierać! ;)

Bardzo mili jesteście spodziewałem się hejtu :)

Co do tego… nie wspomniałem że mnie chyba niezbyt lubi: kiedyś próbowałem zagadac (nie chcecie wiedzieć jak :D), jak mi się nudzilo to lazilem po profilach ludzi i zobaczyłem jej baardzo stare zdjęcie klasowe to ją otagowalem bo byłem ciekaw jak to działa, no to z boku wygląda na stalking, wywalila raz że znajomych no i nie odpisala (2 razy próbowałem pisać).

:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...