Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamknięty sejf ?

Dev999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , o co chodzi z tymi sejfami na 4 - liczbowe hasło ? Jestem aktualnie w Clearview , na dachu supermarketu , i znalazłem tam właśnie ten sejf , ale nie wiem jak go otworzyć czy zna ktoś pin ?

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Każdy, kto kupił sobie sejf ustawia sobie kod sam.

kombinacji jest naprawdę dużo (10000 - wliczając kod 0000), więc nie wiem czy to odgadniesz :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Bo do gry nie wiem czy wiesz doszedł sejf, który za GC można kupić w sklepie, w nim można przechowywać itemki na jednym serwerze i w jednym miejscu masz jeden sejf, zapisujesz jaki kod chcesz miec i go zapamietujesz

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Bo do gry nie wiem czy wiesz doszedł sejf, który za GC można kupić w sklepie, w nim można przechowywać itemki na jednym serwerze i w jednym miejscu masz jeden sejf, zapisujesz jaki kod chcesz miec i go zapamietujesz

przecież to weszło do gry wieku temu.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Mnie udalo sie znalezc 2 sejfy. Jeden w Campos/hotel/szpital, drugi w Norad. Na poczatku myslalem, ze to rioty ;) Radze sie przygladac :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Bo te sejfy bodajże działają jak rioty, bo można się za nimi ukrywać.

Wiem, ze spelniaja funkcje "zaslony" ale chodzi mi o to, ze znalazlem je jako respiace sie itemki :) A piszac o podobienstwie, mialem na mysli podobienstwo do lezacego (itemka) riota. Dlatego za pierwszym razem przeszedlem obok sejfu (itemka) obojetnie ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Tak, może i zhackowali, ale były to kody 1337 ; 1234 ; 4321 ; 1111 czy 6969 itp. Też mi się udało zhackować lockboxa z paroma m16 i blaserem na lotnisku, który miał kod 1234 :)

@topic Bądź co bądź jest prawie 15000 kombinacji w której cyfry się nie powtarzają, a 9^10 kodów w której cyfry się powtarzają :) Tak że pozdrawiam osobę której chciałoby się wszystkie hackować bo zajęło by to 4 godziny hackowania personala z kodem bez powtarzania cyfr.

Opublikowano

Dzięki temu Sejfowi możesz przechować itemki w wybranym miejscu przez ciebie oczywiście safe za GC i na 4 liczbowe hasło najczęstsze kombinacje 1234,2014,2013,2012,2011,2010,2000,

Lub roczniki możesz po próbować np 1999,1998,1997 i tak dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...