Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak kolejnej misji?

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z główną fabułą GTA V. Została tak jakby zatrzymana.

Jako Trevor ukradłem tą łódź podwodną oraz ten wielki helikopter z bazy wojskowej. Michael dostał SMS'a, aby poćwiczył latanie - tak więc wykonałem nim całą szkołę latania. Generalnie chyba wszelkie misje poboczne od dziwaków mam zrobione, jako Trevor mam chyba znaleść części statku kosmicznego ale chyba to nie powinno wpłynąć na fabułę, skoro mogłem w tym czasie mogłem wykonywać misję dziwaków.

Miał ktoś taki problem? Prosiłbym o pomoc, gdyż męczę się z tym już od niedzielnego wieczoru :s

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

pograj Trevorem, i powinien ktoś do Ciebie dzwonić że jest już wszystko gotowe, misje od dziwaków nie mają nic wspólnego z fabułą.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No i tu jest problem, bo Trevorem grałem w kit czasu. Nie raz zostawiałem go w samochodzie aby słuchać radia a sam robiłem coś na laptopie :f

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...