Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z instalacja sterownikow i pytanie o sprzet

konkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moj problem rozpoczal sie tydzien temu. Codziennie nie mialem problemow az pewnego dnia wracam do domu, odpalam kompa i brak mozliwosci wlaczenia go. Byl to problem z jedna kosci ramu (512mb) po odlaczeniu kosci ramu i formacie dysku oraz ponowne zainstalowanie windoswa xp pozwolilo mi go odpalic. Wiec, przechadzac do glownej czeci mojego.p4oblemu jest fakt ze srerowniki do karty graficznej ( gigabyte 8600gt 512mb) nie chca sie zainstalowac. Sciagalem mnostwo roznych storownikow do ow karty nowsze,starsza i nic nie dzialalo. Bardzo mi zalezy na tych sterownikach bo tylko.one mi umozliwia gre w lola. Problem w instalacji jest taki ze, rozpoczyna sie przygotowywyanie do instalacji i wyskqkuje komunikat "sterownik nvdia nie odnalazl kontabitylnego sprzetu" Komputer tak jakby nie wykrywa karty a monitor jest podlaczony przez nia wiec musi ona dzialac. W biosie jest strasznie dziwna sytuacja poniewaz pokazuje tam ze moja karta ma 128mb (wtf) a ja nie jestem specjalista. Prosze o jakakolwiek pomoc =( reszta kompa- cpu- intel dual 2.20 ram-1 gb wczesniej 1,5 no i gpu wyzej .

Pytabie drugie : za ile otrzymam komputer na ktorym bede mogl grac w lola w stalych fps na chociaz srednich detalach albo chociaz niskich i jeszcze tak zeby skype mogl.jednoczesnie byc odpalony

Opublikowano

napisalem ze, monitor jest podlaczony pod grafike. Co do str z sterownikami probowalem paru sterownikow te tej karty starszych/nowszych/nqjnowszego i z kazdym to samo

Opublikowano

sciagnij te co ja ci wyslalem... dokladnie z tego linka ..

napisalem ze, monitor jest podlaczony pod grafike.

a karta zintegrowana to tez karta graficzna zią ....

c935b2429e3b3c213e8349743c51fe24.png

Spociuś ma najlepsza sygnature ever <3

Opublikowano

sciagnij te co ja ci wyslalem... dokladnie z tego linka ..

a karta zintegrowana to tez karta graficzna zią ....

jest podlaczona tam gdzie wczesniej, tam gdzie przed formatem bylo wszystko okej..
Opublikowano

to sciagnij jeszcze te sterowniki dokladnie z tej strony i upewnij sie ze masz zainstalowane tylko te ! zadnych innych ,

Opublikowano

to sciagnij jeszcze te sterowniki dokladnie z tej strony i upewnij sie ze masz zainstalowane tylko te ! zadnych innych ,

mam je sciagniete i probowalem je zainstalowac znow sie wszystko.powtarza
Opublikowano

ok .. a wejdz w ustawienia sprzetu , rozwin zakladke "karta graficzna" i powiedz co masz napisane

na windowsie xp nie ma czegos takiego jam ustawienia sprzetu jest tylko menager urzadzen i tam nie ma mojej karty graficznej
Opublikowano

hmm .. nie wiem jak Ci pomoc skoro tego nie widze ;x jak chcesz przynies kompa do mnie do domu to Ci to zrobie ...

Opublikowano

hmm .. nie wiem jak Ci pomoc skoro tego nie widze ;x jak chcesz przynies kompa do mnie do domu to Ci to zrobie ...

a hal macz takie cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...