Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaczac z bolem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was prosić o to , abyście udzielili mi kilku rad w sprawie bol'a. Tzn gdzie to wgrac, skąd pobrać jak to działa i najważniejsze pytanie czy jest to skuteczne? Byłym bardzo wdzięczny gdyby ktos mógł mi pomóc z tym. Piszcie na gg jesli ktos ma chwile 43601863 bądź na forum!

Just be yourself...

lifedream.png

Opublikowano

Też bym prosił o parę rad ps tez macie tak ze jak wrzucicie skrypt do libs albo common to nie macie go w coustom scrips?..

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Ale ci na forum mowia wrzucac skrypty do libs? wiec?...

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

To wytłumacz jeszcze co to są te pluginy do sac.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

SAC - Sida's Auto Carry, zajebisty skrypcik który ma wpizdu możliwości. Pobierasz plugin do danej postaci wrzucasz do common i odpalasz w BoL'u SAC. On wtedy automatycznie wyszukuje pluginu w common odpowiedzialnego za postać którą grasz i go "uruchamia". Sam w sobie SAC posiada funkcje typu lasthitowanie, używanie itemów, używanie "czarów przywoływacza" czyli podpala auto shield itp.

@edit

Aha i żeby nie było "Nie działa mi BoL" to od razu dodam że był patch LoL'a, więc BoL dla free user'ów będzie za około tydzień :3

Opublikowano

Amigo! Damnnnn Dzięki za wytłumaczenie tego całego shitu jestem ci bardzo wdzięczny bardzo mi to pomogło bez tego pewnie bym dalej grał na skryptach z bola a nie ze strony.

Jeżeli dobrze zrozumiałem pobieram np sidas auto carry do quina wrzucam go do common pobieram skrypt do quinna ze strony bola i wpisuje go w coustom scrips zaznaczam i gram tak?

---edit---

"odpalasz w bolu sac" jak sac ja nie mam tam takiej opcji

A i jakieś liby do tego są potrzebne?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Skrypt Sidas Auto Carry to SAC. Pobierz go i dodaj do Scripts następnie pobierz skrypt odpowiedzialny za daną postać za przykład podam Annie i zapisz w Common jako " SidasAutoCarryPlugin - NazwaChampa" czyli w tym wypadku SidasAutoCarryPlugin - Annie. W BoL'u zaznaczasz w custom scripts Sidas Auto Carry.

Opublikowano

A skąd mam wziąść Sac?

Nie mogę znaleźć wyślij link pw.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Dziękuję ci, limit like odemnie.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...