Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zamiennik ip4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc po aktualizacji do ios 7.0.2 stwierdziłem, że nie ma sensu użytkować dalej ip4 bo na tym systemie skończył już swój żywot. Poczekam jeszcze miesiąc, może ktoś ogarnie sposób na powrót do 6.1.3 ale już wstępnie jestem nastawiony na sprzedaż mojego ipka 4.

1. Ile jestem w stanie wyciagnac za ip 4 cały zestaw, ma 2 miesiące stan idealny, słuchawki nie uzywane. Gwaranacja 10 msc.

Będę szukał telefonu w cenie sprzedaży ip4, oczekuje poprostu płynności, dobrej baterii, dobrego ekranu. Będę go używał do smsów/messengera/gadu czasami jakieś proste gry i internetu. Jakies propozycje?

Myślałem nad nexusem 4, lumia 920.

Opublikowano

jeżeli jesteś skłonny do przesiadki na androida to polecam gorąco nexusa 4 .

Plusy :

- odblokowany bootloader ( możesz wgrywać co ci się żyw nie podoba :D )

- oszczędnośc baterii ( na stocku trzyma cienko bo tylko max 1.5 dnia ale na cyanogenmodzie wytrzyma nawet 3 dni ! ( tak tak razem z internetem iinnymi pierdołami))

- dobry ekran 4.7' (można obsłużyć 1 palcem)

-jakość wykonania

-szybkie update (odrazu od google)

Jeśli masz jakieś pytania to pisz chętnie odpowiem i powiem co sądze o telefonie ;)

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...