Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Komendy towny.

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem iz posiadam grupe na pewnym serwerze (nie jestem wiec adminem). No i nie dzialaja mi komendy tzn dzialaja ale nic one nie daja np. Jak wpisuje komende aby pvp bylo off czyli /t set perm PvP OFF To pokazuje mi sie okienko z tymi permami ale PvP jest dalej na ON. Problem mam rowniez w komendzie na budowanie, tzn chce dac komende uprawnienia aby mogl bydowac czyli /t resident add friend [nick] No i dalo mu range a budowac dalej nie moze. Co zrobic

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skoro nie jesteś adminem nie posiadasz uprawnień do bycia adminem i do wykonywania danych komend.

Czytanie ze zrozumieniem Ci się przyda.

@TOP - Musisz zgłosić to do administratora, nie tutaj. Prawdopodobnie jest błąd w Permission lub w Pluginie :)

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem Ci się przyda.

@TOP - Musisz zgłosić to do administratora, nie tutaj. Prawdopodobnie jest błąd w Permission lub w Pluginie :)

Witam, mam taki problem iz posiadam grupe na pewnym serwerze (nie jestem wiec adminem).

To ty wymagasz czytania ze zrozumieniem ... gdyż on napisał to co masz wyżej a ja mu na to odpisałem ty zrobiłeś to samo -.- więc zamknij ryj jak nie umiesz czytać..

Opublikowano

Witam, mam taki problem iz posiadam grupe na pewnym serwerze (nie jestem wiec adminem).

To ty wymagasz czytania ze zrozumieniem ... gdyż on napisał to co masz wyżej a ja mu na to odpisałem ty zrobiłeś to samo -.- więc zamknij ryj jak nie umiesz czytać..

Napisał także, że ma " Rangę " która powinna mieć takie uprawnienia więc na chuj się spinasz jak kur.wa nie masz racji.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Napisał także, że ma " Rangę " która powinna mieć takie uprawnienia więc na chuj się spinasz jak kur.wa nie masz racji.

Co z tego że ma ragę która to powinna mieć jak chce wykonywać komendy admina to musi mieć odpowiednie uprawnienia ...

Opublikowano

Nie sa to komendy admina bo inni ludzie co maja rowniez grupy to moga ich uzywac. Ja nie moge jakos ich uzywac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...