Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ciągłe ,,Zostaniesz połączony z serwerem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z nudy robię właśnie sobie serwer na plikach Kocioła. Wszystko śmiga, ale! W Navicacie ustawiłem sobie GM no i oczywiście stworzyłem konto. Odpalam metina pisze normalnie CH1 WBIJAJ wpisuje passy i ciągle pisze ''Zostaniesz połączony z serwerem.'' Żadnego ''Błąd podczas łączenia się z serwerem" ani nic. Ktoś poradzi?

Prawdziwych przyjaciół poznasz po tym jak reagują na Twój sukces.

Opublikowano

Ehh jestem zielony w tych sprawach, dzięki zaraz dam EDITa jak zadziała :) Ehh mam jeszcze jeden problem. Wcześniej mogłem zalogować się do filezilli, a teraz lypton : Status: Łączenie z 25.118.251.100...
Odpowiedź fzSftp started
Polecenie: open "[email protected]" 22
Błąd: Przekroczony czas oczekiwania na połączenie
Błąd: Nie można połączyć się z serwerem
Wcześniej mogłem.

Opublikowano

Ehh jestem zielony w tych sprawach, dzięki zaraz dam EDITa jak zadziała :) Ehh mam jeszcze jeden problem. Wcześniej mogłem zalogować się do filezilli, a teraz lypton : Status: Łączenie z 25.118.251.100...

Odpowiedź fzSftp started

Polecenie: open "[email protected]" 22

Błąd: Przekroczony czas oczekiwania na połączenie

Błąd: Nie można połączyć się z serwerem

Wcześniej mogłem.

Nie logujesz się do FileZilla lecz przez FileZilla który jest gównem. Zainstaluj WinSCP, jest milion razy lepsze niż to.

Zrestartuj ssh na serwerze ... wystarczy zwykły reboot

a co do tego wyżej problemu, jest wiele możliwości - nie korzystasz z dobrej binki, masz zły pong, wpisujesz zewnętrzne ip próbując się połączyć z lokalnym serwerem .. ;d jest wiele możliwości.

najlepiej daj syslog /syserr z kanału służącego jako główny worldport oraz z auth dla pewności

Opublikowano

Dzięki za WinSCP, kiedyś używałem go do innych gier, ale kompletnie o nim zapomniałem! :)

Opublikowano

Pliki by Kociol, ale ja nic z tego nie ogarniam ;/ Okeej, w folderze share byl game. Teraz go wzialem sobie na pulpit i co mam tu kliknac? Zamienic wszystkie na jakis moj dowolny 16 literowy pong?

post-308670-0-01004400-1380716074_thumb.jpg

Opublikowano

Porównaj czy w pliku game na serwerze masz takie samo ... , możesz zmienić na swoje ale tak czy siak na serwerze i w kliencie muszą być takie same

93502172712758700931.png

Opublikowano

Jak zmieniam pong w game to skaczą błędy zw. z biblioteką lib, jak nie zmieniam to jest git. A co clienta to jak mam to zrobic? Jak w folderze z metinem z 2010 r nie mam ani client.bin ani metin2.bin ani metin2client.bin. A uruchamia mi sie normalnie niby. I pisze, ze moge wejsc i pozniej ciagle zostaniesz polaczony z.. ;/ Macie jakies clienta z 2010 w ktorym trzeba tylko podmienic root, zrobic swoja ikonke od odpalania, a w metin2.bin zmienic pong z 1234abcd.. na swoj 16 literowy? Jak tak, to dajcie linka ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...