Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[|●|] iBukkit.PL [|●|] [Z] [500 SLOTÓW] [NOWY CRAFTING] [NOWY GENERATOR MAPY] [SYSTEM RANKINGU] [NOWY SYSTEM NETHERU] [AUTORSKIE GILDIE]

Niceriot-Games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie Niceriot to jest Avaterys, czyli kolejny denny server z sieci Aramka i Avaterysa który upadnie po 2 tygoniach.

Super Serwer Polecam gorąco :)

Jak możesz oceniać że server jest super jeżeli nawet nie grałeś ?

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Bardzo ładna, i staranna prezka. Czekam na start ;)

Dzięki :3

Prezentacja bardzo zachęca i mam widze,że to wypali na 100% :).

Takie małe pytanko. Jaka wersja ? :)

Wersja Myślę że 1.6.4

Prawdopodobnie Niceriot to jest Avaterys, czyli kolejny denny server z sieci Aramka i Avaterysa który upadnie po 2 tygoniach.

Jak możesz oceniać że server jest super jeżeli nawet nie grałeś ?

Yyy... Skąd masz tą pewność ?

mca.png

Opublikowano

Prezentacja super, jestem ciekaw co z tego wyjdzie ;) A co do ss, to te oczka wodne są tak co kawałek na całej mapie? OO

Dzięki :3 Postaramy się nie zawieść A co do Mapy to akurat ująłem taki fragment bo wydaje mi się ładny :D

Grałem na wcześniejszych serwerach i mi się podobało, tak więc tu również na pewno zawitam.

Dzięki wielkie Cieszymy Się że starzy gracze powrócą :D

mca.png

Opublikowano

Ymm.. Ta Mapa, NIBY WYGENEROWANA , jest to mapa z mysg.pl , na Blitz SG. Wiem, bo tam gram. Mogliście ją ściągnąć, i usunąć budowle lub... Nie wiem. Ale jest to mapa z mysg.pl -> Wątpie, że Wypali.

Opublikowano

Ymm.. Ta Mapa, NIBY WYGENEROWANA , jest to mapa z mysg.pl , na Blitz SG. Wiem, bo tam gram. Mogliście ją ściągnąć, i usunąć budowle lub... Nie wiem. Ale jest to mapa z mysg.pl -> Wątpie, że Wypali.

Taką mape nie jest trudno wygererować każdy może to zrobić ! Jest to 1 komęda i prawdopodobnie 3-4 pluginy !

mca.png

Opublikowano

Powiem tak. Prezentacja dobra, lecz zdaję się, że pluginy nie za dobre. Trzy pluginy nie spolszczone, to jest tragedia na serwer 500 slotów z domenką ;-)

Opinia Er3oR-a:

Pluginy : 8/10

Prezentacja: Ciekawa, estetyczna i z pomysłem ;-)

Pozdrawiam, Er3oR

2h749w8.gif

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Powiem tak. Prezentacja dobra, lecz zdaję się, że pluginy nie za dobre. Trzy pluginy nie spolszczone, to jest tragedia na serwer 500 slotów z domenką ;-)

Opinia Er3oR-a:

Pluginy : 8/10

Prezentacja: Ciekawa, estetyczna i z pomysłem ;-)

Pozdrawiam, Er3oR

2h749w8.gif

Dzięki Wielkie PS:Fajny Banan :D

A co do Pluginów Skąd możesz wiedzieć jakie są ??? Skoro na serwie nie grałeś ?

mca.png

Opublikowano

Prezentuje się fajnie. Się zobaczy po starcie co będzie ^^ Sami robiliście te postacie 3D? Cinema (te oczka)?

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Prezentuje się fajnie. Się zobaczy po starcie co będzie ^^ Sami robiliście te postacie 3D? Cinema (te oczka)?

Dzięki

Tak sami robiliśmy :D

Pozdrawiamy Admini iBukkit.PL

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...