Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z lanucherem

Swdr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tego nfsa gram prawie 3 lata z nie jedym błedem sie juz spotkałem w tej grze.Ostatnio jednak gra pokazała ze moze dowalic mocniej.Problem lezy w tym ze lanucher w ogole sie nie uruchmiał,proces trwał moze z 3-4sekundy i na tym koniec,ustawiłem zgodnosci wyłączałem zapory,uruchamialem jako administrator,nic to nie dało.Odinstalowalem gre poczyscilem rejestry kilkoma programami,chcąc zainstalowac ją podobnie udałem sie na strone www gry lecz wyzej wymieniona zadała kolejny cios,przy pobieraniu lanuchera jestem przekierowywany na strone ea.com z ktora chrome nie moze sie połaczyc,mozilla gubi połaczenie wtedy.Pobralem lanuchera z chomika,zainstalowal sie i o dziwo sam lanucher po instalacji sie włączał,juz uradowany wklepalem passy by sie zalogowac i pobrac clienta,lecz gra szybko sprowadzila mnie na ziemie zawiszajac na chwile lanucher i częstując takim wiokiem(screen pod wypocinami)Odinstalowalem,znow poczysciłem rejestry,sprawdzilem sterowniki-zaktualizowalem,pliki directX tez,znow wyczyscilem rejestry,i ponownie zainstalowalem i......
Szukałem po roznych forach ludzie mieli podobne problemy,robilem wszystko wg ich sposobow jak rozwiazali ten problem jedeak u mnie nic nie pomaga.
Moj komp to(jesli kogos interesi)stary przed wojenny kalkulator z funkcją pralki na wegiel bez kółek
Windows 7 Home Premim 64 bit
Procesor intel 2x 2.53Ghz
Ram 4gb
Grafika:Radeon HD4650 1gb

Zainstalowany dx11

http://imageshack.us/a/img826/999/hqsr.jpg

Edit
Framework 4.5 zainstalowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...