Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Modyfikacja dźwięku

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

otóż wasz Kasmowaty ma pewien problem, a może raczej dylemat (trochę dziwne prawda, przecież ja zawsze taki mądry...?).

Od dłuższego już czasu głowię się i nie mogę dojść do tego, jak mam zmienić ten irytujący dźwięk katany w kliencie stosowanym przy prywatnych serwerach WarRock'a.

Próbowałem następujących sposobów:

• bezpośrednia zmiana dźwięku sound/weapons/sword
  • bezpośrednia zmiana dźwięku w data/sound/sword
  • modyfikacja kodu w pliku konfiguracyjnym Weapons znajdującym się w folderze sound
  • modyfikacja kodu w pliku konfiguracyjnym Weapons znajdującym się w folderze data
  • "kradzież" kodu plików konfiguracyjnych z plików klienta serwera globalnego

Modyfikacja kodu przyniosła oczekiwane przeze mnie skutki w przypadku zmian dźwięku Vector'a z P90 na jego domyślny (tak takowy istnieje i znajduje się nawet w plikach WarRock'a EU), Famas'ów, PSG RW oraz Scorpion'ów Gold (3/5 slot). Natomiast w przypadku tej katany to już mi ręce powoli opadają... >.<

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Spróbuj podać ścieżkę do folderu z dźwiękiem innego noża. Np do stiletto.

Mi działało jak przekopiowałem cały folder z dźwiękami z globala (lub koreana) do klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...