Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd KERNELBASE.dll przy włączaniu SIU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie wie ktoś jak usunąć ten problem ?
Z góry mówię że żadne (dll suite , dll file) nie dają rezultatu

graphic.png

Opublikowano

Witam tak jak w temacie wie ktoś jak usunąć ten problem ?

Z góry mówię że żadne (dll suite , dll file) nie dają rezultatu

Poprostu repare LoL'a, lub usunięcie go od nowa i ponowne zainstalowanie rozwiąże problem.

8372383248.png
Opublikowano

Poprostu repare LoL'a, lub usunięcie go od nowa i ponowne zainstalowanie rozwiąże problem.

Przeczytałeś nazwe tematu ? nie przy włączaniu lola tylko SIU do customowania mapek i takich innych ...

graphic.png

Opublikowano

Przeczytałeś nazwe tematu ? nie przy włączaniu lola tylko SIU do customowania mapek i takich innych ...

Dobrze rozumiem, błąd jest ten sam co podczas odpalania League of Legends. Repare nie zaszkodzi, prawda?

8372383248.png
Opublikowano

nie ten sam jak uruchamiam lola to nic takiego nie mam

Dobrze rozumiem, błąd jest ten sam co podczas odpalania League of Legends. Repare nie zaszkodzi, prawda?

graphic.png

Opublikowano

Ja osobiście proponuję zrezygnować z SUI, próbowałem zrobić skiny: map, postaci, ale i tak nic z tego nie wyszło wręcz przeciwnie tylko crash LOLa.
Jeżeli chodzi Ci o skiny do postaci to ja proponuję XZONE REACTOR, masz tu SKIN HACK'a do championów ;) + wspomagacze typu Exp Range itd.
Tyle ode mnie :) Życzę powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...