Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Internet Mobilny

Nygol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Moje pytanko brzmi. Jaki internet mobilny na ten czas jest jednym z lepszych? Używany będzie do stron www, Gg oraz skype (wideo + głos). Używany będzie oczywiście w mieście dokładnie Akademiku ;-). Propozycje ?

hcq0.png

Opublikowano

Takie minimum to raczej LTE zobacz oferty od operatorów typu . Plus Cyfrowy Polsat

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

okej popatrzałem i mam pytanko. nmjv6d.jpg

jak widzicie tam są dymki i www ze bez limitu. czy to znaczy że gg i przeglądanie stron www będzie za darmowe (tak to odbieram)

hcq0.png

Opublikowano

CiasteczkoMen Dziękuje ci bardzo. Nie wiedziałem że mają tooltip'a na tym. Ten pakiet za 30 zł wydaje sie całkiem całkiem :-) Myśle że poiwnien wystarczyć na rozmowy gg oraz sporadycznie skype, i przeglądanie www oczywiście ;)

hcq0.png

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć tani bezprzewodowy internet to zainteresuj się Aero2. Bo płacisz jedynie za kartę sim 20zł i przesyłkę, a potem miesięcznie już nic. Minusem jest prędkość gdyż jest to tylko 512Kb/s, czyli 64KB/s ściągania, ale nie ma żadnych limitów transferu. Do przeglądania stron powinien wystarczyć tak samo jak gg i skype przy rozmowie, wideo nie sprawdzałem.

Sam używam aero2 w telefonie i przeglądać strony można bez większych problemów, używałem też tego jako modemu w komputerze i dało się grać w bf3 z rozmową na skype, choć czasem ping skakał.

Opublikowano

@Modelar a masz moze tego neta jeszcze. Jak bys mógł mi podesłać linka szybkiego speedtesta i sprawdzić jak jest z rozmową wideo na skypie ;-) Byłbym bardzo wdzięczny

@Edit. Po rozmowie z Modelarem on postanowił mi pokazać jak działa Areo. Zobaczę jak będzie wyglądać i dam edita albo Refresha. Przyda się dla następnych pokoleń :D

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...