Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]League of Legends - Jesteś zwycięzcą

BuryRabarbar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepszy był film od riotu.. nazywa się chyba jakoś "Teamwork OP!" to jest zajebiste :D

A tego typa z filmu nie cierpię bo nagrał film "jesteś zwycięzcą" a sam jest przegrańcem - to widać po ryju i ubiorze.

Opublikowano

Lepszy był film od riotu.. nazywa się chyba jakoś "Teamwork OP!" to jest zajebiste :D

A tego typa z filmu nie cierpię bo nagrał film "jesteś zwycięzcą" a sam jest przegrańcem - to widać po ryju i ubiorze.

Ty porównujesz film Riotu, nad którym pracowali najlepsi graficy parę miesięcy z tym? Nieźle masz najebane w główce widzę.

@top Co do filmiku to zajebisty, dałeś mi chęci do grania ! Peace Yo! Lecę pyknąć rundkę ;) JESTEM ZWYCIĘZCĄ !

@edit Ta.. Przegrałem te rundkę.. Coś słaby ze mnie zwycięzca ;/ :D

lucyfergif.gif

Opublikowano

nice jak się ma mało motywacji i by się oglądało np to raz dziennie przed zagraniem w lola żeby dać z siebie wszystko to by pewnie pomogło niektórym :P

Opublikowano

Ciekawe, pomysłowe. Nie bierz tego do siebie, bo mnie takie coś nie rusza ale miło było zobaczyć twoją kreatywność :P

Czekam na więcej, ale bardziej lol moments montage, czy coś. P.S. fajne intro.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdemu musi to przypaść do gustu, ale dzięki za takie budujące opinie!

Tak przy okazji, to intro dałem tutaj, bo chciałem coś bardziej klimatycznego i co dodałoby specyficznego kolorytu do całego filmu. Moje typowe intro jest np tutaj http://www.youtube.com/watch?v=z6iqCa7cD7o :)

Ty porównujesz film Riotu, nad którym pracowali najlepsi graficy parę miesięcy z tym? Nieźle masz najebane w główce widzę.

@top Co do filmiku to zajebisty, dałeś mi chęci do grania ! Peace Yo! Lecę pyknąć rundkę ;) JESTEM ZWYCIĘZCĄ !

@edit Ta.. Przegrałem te rundkę.. Coś słaby ze mnie zwycięzca ;/ :D

Polecam zapętlić filmik i słuchać sobie podczas gry na pełnym voljumie, na pewno pomoże :D.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No nie przesadzaj, najlepsi graficy nie pracują w riocie, to po pierwsze, a po drugie, od kiedy taki filmik tworzy się kilka miesięcy? :O

Nawet niezły filmik :>

Opublikowano

No nie przesadzaj, najlepsi graficy nie pracują w riocie, to po pierwsze, a po drugie, od kiedy taki filmik tworzy się kilka miesięcy? :O

Nawet niezły filmik :>

Dzięki :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...