Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.6.2] -=- Paczka pluginów Survival | Serwer GuildCraft -=-

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Krótko i na temat, bo nie mam zbyt dużo czasu. Udostępniam Wam pliki serwerowe z serwera GuildCraft, który istniał jeszcze niedawno. Grało naprawdę sporo osób (100-150) więc część na pewno zna ten serwer.

Udostępniam, ponieważ wiele osób mnie o to prosiło, bo podobały im się pliki,

a mi są już bezużyteczne. Tworzymy od kilku miesięcy coś zupełnie innego, nowego, a te pliki na dzień dzisiejszy dla mnie są o kant dupy rostrzaś jak to nazwał Jodi, bo umiemy napisać już 3 razy lepsze rzeczy, ale wiem, że wiele osób uważało to za pliki z kosmosu, więc łapcie.

Żadnego spisu pluginów, ani hiper prezentacji nie ma, bo nie mam czasu.

Powiem tylko, że jest sporo ciekawych skriptów, ogólnie wszystko fajnie wygląda. :-)

Od razu mówię, że są to same pluginy, bez uprawnień

DOWNLOAD :

KLIKNIJ, ABY SIĘ PRZENIEŚĆ!

SKAN :

KLIKNIJ, ABY SIĘ PRZENIEŚĆ!

Miłego korzystania, każdy serwer, który będzie na tych

plikach może zostać dodany poniżej (jego IP), jeżeli

właściciel wyrazi taką chęć.

>> SERWERY Z TYMI PLIKAMI <<
#1 : mcsv.pochylnia.pl

Pozdrawiam,

Ava.

Opublikowano

Dodaj jakiś opis rang oraz podaj listę pluginów

Pisałem o tym w temacie, że nie. Nie jest to projekt komercyjny, kto znał serwer, a większość znała, wie co i jak, a Ci co nie wiedzą kwestia postawienia serwera na localhost i sprawdzenia to 5 minut. :-)

Opublikowano

Pisałem o tym w temacie, że nie. Nie jest to projekt komercyjny, kto znał serwer, a większość znała, wie co i jak, a Ci co nie wiedzą kwestia postawienia serwera na localhost i sprawdzenia to 5 minut. :-)

Ale byśmy prosili, a nie pobierali setki zbędnych pluginów.

Opublikowano

Dobra zaraz dam edit ;p oglądam pliki.

##EDIT##

Autor UltimateClans nie zezwala na umieszczanie tego skryptu w paczkach serwerowych radzę usunąć link.

po za tym pliki słabe dużo skryptów które są nie potrzebne pliki ogólnie 4/10.

Opublikowano

Ava przeciesz ty pisac nie umiesz ;o

Ja przynajmniej umiem pisać po polsku, Ty nawet tego nie potrafisz.

Muras, bez spiny. Dobrze wiesz, że potrafię wiele jak chcę, więcej od Ciebie, ale to nie jest ważne. Obaj potrafimy wiele rzeczy i świat nas potrzebuje.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Takie średnie te pliki... xD

Pobiorę, może kiedyś mi się przydadzą...

@Edit. Plugin Skript mi się podoba, polecam spojrzeć.

Cv1H9w5.png

Dla leniwych: SerwerPvP.msvr.pl

Opublikowano

Powiem tak odrazu Paczka bez opisu moze bardziej mnie osoby zrozumieja co edytuja pisza kody do pulginów

-Czy nie dziwi was to ze chca ip na którym jest paczka ? o.O

-Według mnie którys z plików ma BackDora (Poprostu ze dostajesz op'a nie musisz miec zadnej rangi tylko wpisujesz komende ktora ustwail
Avaterys i on dostaje opa napewno w celach rozkleklamowania swojego
serwera badz jednego na ktorym od wspolwlascicieli lub pomaga

Wedlug mnie ktorys z pluginow ma kod na op'a PLIKI Avaterysa sciagasz na Wlasne Ryzyko !353769.jpg

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

@Melhior: Gdybym chciał takie coś zrobić, to po prostu dodałbym w plugin taki backdoor, że wysyłałby mi dane serwera na jakieś WWW. :-)

Chcę tylko pomóc wypromować serwery na tych plikach.

Opublikowano

@Up Znam cie trolujesz serwery griefujesz a twoji koledzy maja nawet serwie na yt Zgriefuj z KoMaR1911 i z Murasem -,- Nie Polecam Plików !

Opublikowano

@Melhior: Gdybym chciał takie coś zrobić, to po prostu dodałbym w plugin taki backdoor, że wysyłałby mi dane serwera na jakieś WWW. :-)

Chcę tylko pomóc wypromować serwery na tych plikach.

Avaterys, nie przejmuj się innymi oni tylko chcą cię hejtować a pliczki są naprawdę świetne...

Tylko te upiorne permissions mógł byś mi ogarnąć aby było ładnie?

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

@Up Przeciez wiem ze komar potrafi zamazac zakamuflowac kod na op'a nie rob ich w ch**a Mysle ze ten kto wstawi pliki na swoj serwer i da tu ip to bedzie mial po serwie

Opublikowano

Po pierwsze co ja mam wspólnego z tym dzieciakiem i skończonym kretynem Komarem, pseudo hackerem? ;>

Ja w przeciwieństwie do niego nie jestem fałszywy i zakłamany. :-)

Gdybym chciał griefować serwery, to tak jak mówiłem zrobiłbym taką linijkę w kodzie jakiegoś randomowego pluginu, że wysyłałoby mi dane na WWW, a nie robił jakiś dziwnych podchodów z IP.

Każdy normalny, w miarę ogarnięty w sprawach Bukkita/Javy wie, że nie ma tu nic, co mógłbym wykorzystać przeciwko serwerowi. Chcę tylko pomóc.

Opublikowano

Pliki słabe, robione na odpierdol? Ja bym nawet grosza, a nawet zbędnego "Lubię to" nie dał. Takie tematy zaśmiecają te forum.
Takie pliki to 5 minut roboty dla mnie, a nie wiem jak u Ciebie z tym jest.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

paczka lekko moze byc, ale po ch*j tyle skryptow i niektore bezsensowe np skrypt na /who lub /list mozesz to ustawic w essentials a po co bez sensowny skrypt na to..

@edit

Ty sobie jaja robisz chlopie? Naprawde zbedna paczka

groups:
  default:
    default: true
    permissions:
    - modifyworld.*
users:
  Pjo_PL:
    permissions:
    - essentials.motd
  AvaterysPL:
    permissions:
    - napieprzamy.setspawn
  r__d:
    permissions:
    - skript.setspawn
    - napieprzamy.setspawn

Naprawde piekne permisje :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ta paczka nie zawiera prawdopodobnie wszystkiego, permisji praktycznie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...