Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] tabletu do pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Poszukuję dobrego lecz taniego tabletu na studia. Zależy mi przede wszystkim, żebym mógł czytać na nim książki i przeglądać strony internetowe :)

Chciałbym jakieś urządzonko, które można ładować poprzez komputer, a nie tylko ładowarką z gniazdka :)

Preferuję czarny kolor ! Czy możecie mi coś podpowiedzieć ?

Zapomniałbym o najważniejszym - cena : 500 zł max :)

Opublikowano

Fajnym tabletem którego sam posiadałem jest MANTA MID05. Tablet posiada procesor 1,2GHz, 512mb ram no i wiecej nie wiem :D ale do w/w rzeczy bedzie w sam raz.

Cena to ok. 250PLN

Teraz posiadam Samsung Galaxy Tab 2 10.1

gra.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moj tata dostal w prezencie tablecik od Globo. Narzekal, ze nie ma 3G, ale w domowych sutuacjach przydaje sie idealnie. Uzywam go do grania i glownie przegladania stron, ale spisuje sie dobrze ;)

Opublikowano

Zobacz Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo. Nowy kupisz nawet za 300zł. Jedyny minus to brak 3G, ale jak za taką cenę to warto się zastanowić.

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Nexus fajny, ale cena jak dla mnie za duża :( Mogę wydać na niego maksymalnie 500 zł. Co do tej Manty - to wydaje mi się, że nie warto. Miałem Dvd z tej firmy i nie byłem zadowolony. Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo czy lepiej Globo ? Jeśli miałbym zakupić to jaki ?

Opublikowano

Po co mu Nexus 7 ? On jest przeznaczony do bardzo wymagających użytkowników (np. do gier itp.) . Poszukaj Goclever Terra 70

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...