Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myślicie że to działa!? Takie zarabianie?

Shyjjaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, napiszą Ci, żebyś zrobił konto na google adsense, zrobił bloga/ stronę, dodał reklamy i pisał ciekawe wpisy.
sposób na 100% sprawdzony.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie włazić w to ! Typ dostaje 0,04$ za wasze wejście !

No i niech ma, ciebie dupa boli bo ty nie potrafisz ruszyc dupy i zarobic nawet w prosty sposób.

Kliklem CI w tego refa, co do sposobu sprawdzony sam na tym kiedys zarabiałem ale teraz czasu nie mam, powodzenia! :)

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

No i niech ma, ciebie dupa boli bo ty nie potrafisz ruszyc dupy i zarobic nawet w prosty sposób.

Kliklem CI w tego refa, co do sposobu sprawdzony sam na tym kiedys zarabiałem ale teraz czasu nie mam, powodzenia! :)

Myślisz że mi się dupy nie chce ruszyć ? Po co mi te 12gr. za klik skoro na PPA mogę dostać 15$ ? Czemu tego tematu nie ma w koszu ? ...

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Myślisz że mi się dupy nie chce ruszyć ? Po co mi te 12gr. za klik skoro na PPA mogę dostać 15$ ? Czemu tego tematu nie ma w koszu ? ...

Noo widze te twoje 15$ za PPA ahhahahahhahahahahaha wez ty pierw poczytaj o tym, pozarabiaj i wtedy zobaczymy te twoje 15$

1381075140-U1023416.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...