Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ubiór

matius99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym Was zapytać, jakie by sobie ubranko skomponować. Ja myślałem o Legii Cudzoziemskiej, kominiarce D-EYE i hełmie D-TEC SPEC-OPS. A Wy jakie macie pomysły ? I jaki pistolecik do 14 lv, ale nie MP-412 REX, bo mnie nie będzie stać :P

57fd76aa.png

Opublikowano

M1911 i jesli masz lvl to elite lub veteran. Nie pamietam jaki lvl bo na telu jestem. Ubiór to kup zestaw bojownika za 500 funds. Wg mnie pasuje dla kazdej klasy a najlepiej dla mecha

Opublikowano

Niestety M-1911 Veteran jest dopiero od 18, ale kupię zwykły. Ale cały czas się zastanawiam nad tym strojem, bo zależy mi na oszczędności, ale ten francuski mundur jest fajny :/

EDIT:

Po zastanowieniu, zdecydowałem się jednak kupić zestaw Piteraskiwata, chyba, że ktoś inny napisze jeszcze fajniejszy zestawik. Broń to będzie M-1911.

Co zrobić z 2,8k ? kupić zrzuty wyposażenia pustynne, dla celownika(mam AEK'a), czy coś innego kupić/zostawić sobie ?

57fd76aa.png

Opublikowano

Surasmen, dlaczego MP jest lepsze od "emki" ?

qwerty, pisałem wyraźnie, że do 14 lv, a Bojownik jest od 17.

Zaznaczam(pewnie widać po mojej sygnie, ale co tam) gram szturmem !

57fd76aa.png

Opublikowano

Jest lepsza i tyle, kiedyś robiłem porównanie wszystkich standardowych pistolecików i ten wypadł najlepiej.

Zresztą, kup sobie na 1 dzień za creditsy mp i m1911 i sam zobaczysz różnicę.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kto ci ma doradzić jaki masz brać strój, sam nie potrafisz określić co dla ciebie ładniej wygląda>? Przecież strój nic nie daje poza wyglądem. (jeśli się mylę bardzo proszę o poprawę i uświadomienie mnie)

Opublikowano

Pustynny zestaw polski zmniejsza recoil. Sam testowałem na aeku.

Dla mnie najlepszy to mundur dzunglowego wojownika, kominiarka z wzorem czaszki i hełm spec ops.

Opublikowano

Pustynny zestaw polski zmniejsza recoil. Sam testowałem na aeku.

Dla mnie najlepszy to mundur dzunglowego wojownika, kominiarka z wzorem czaszki i hełm spec ops.

Chyba kupie ten zestaw skoro zmniejsza recoil :D

Wygląda on nieciekawie, sam wole ciemniejsze stroje

Opublikowano

Mimo wszystko zrobię tak: Legia Cudzoziemska, D-TEC SPEC-OPS, te duże okularki(mam wyłączonego BF) i 2 dodatek, to pas Polski. A 1 dodatku nie dodaje :P

57fd76aa.png

Opublikowano

A mi kompletnie nie pasują kominiarki, a tym bardziej z czaszką, bezsensu :D Ja mam strój z znakiem BF Heroes (taka tarcza) i taka jakby kamizelka, słuchawki i bez hełmów. Ale planuje zakupić polski strój taki biały (wiem będą widzieć że jestem Polakiem:( )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...