Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!GTAV ONLINE

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic, wina leży po stronie serwerów R*.

Z tego co wiem, nie tylko ty tak masz, jedyne co nam pozostaje to czekać ,aż to naprawią. :)

Opublikowano

ja wiem że na xboxie właśnie działa jak działa, mi oraz mojemu szwagrowi nie działa... A na PS3 sam sprawdź :P

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ostro ?
Działać działa o ile masz farta i się zalogujesz, ale potem robisz misję i jest szansa że gra się wywali :) (nooo chyba że mi xbox płata jakieś figle)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

czy działa już komuś normalnie Online na Xboxie ? Normalnie czyt. od samego początku.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja już terz moge wejść normalnie ciskałem z ludzimi wczoraj o 20 do 22 ale potem jak wcyhodze żeby zapisać to od nowa samouczek i takie tam nowa postać i wczoraj robiłem to 5 razy a jak nie wychodze to potem po dołączeniu do jakiś zawodów po 1 rundzie sie wyjść nie da anie wejść w szkole słyszłem że online ma być sprawny do 16.10.2013 ale nie wiem czy to prawda :(

@edit

Na fejsie godzine temu Rockstar napisało posta na stronie :

http://www.rockstargames.com/newswire/article/51512/grand-theft-auto-online-launch-updates.html

że wyszedł nowy UPDATE do online miiejmy nadzieje że zadziała :D

76561198342061369.png

Opublikowano

bo grałeś bez synchronizacji z serwerami Social Clubu, dla tego nie masz postaci itp. itd.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

http://socialclub.rockstargames.com/crews

Tu, i szukaj czegoś na styl Create Crew.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

sprawdzaj co jakiś czas czy masz synchro z Social Clubem (rób zdjęcia czy co) i wtedy powinno być ok

Z tego co R* tutaj kłamie, mają niedługo naprawić te błędy...
osobiście mam nadzieję że dostaniemy jakąś rekompensatę za problemy które sami stworzyli.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...