Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bocić, żeby nie dostać bana?

techl4nd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie, otóż mam do was pytanie zacząłem grać na solarze, i nie chce mi się od początku zaczynać dropić medale itp. - jak bocić, żeby nie dostać bana?

Głównie chodzi mi o wystawienie bota do m1/m2 i żeby dropił kasę/marmury. Jak mam przekładać tę kasę/itemy, aby bana nie dostać?

Pytanie do osób które czitują na s26 a nie do rudych newbie.

Pozdrawiam, wynagrodzę się.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Najlepiej boć w takich msc gdzie mało ludzi na nich gra,poza tym jak bd odpalał jakiegoś bota warto co jakiś czas siedzieć na nim, Konta na których bd bocił twórz pod innym emailem,najlepiej każde konto pod innym bo GM PL jest na tyle bystry że banuje na email czyli wszystkie powiązane konta z danym emailem blokuje, nie ważne,że bota miałeś na 30 lvl a siedziałeś na 80+,jak Cie złapie automatycznie wszystkie konta zbanuje.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak chcesz zwiększyć bezpieczeństwo to boć na innym IP (masz dużo programów).

Oczywiście itemy przekładasz poprzez 'wyrzucanie i podnoszenie'.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Polecam jedno, i do bocenia i do lvlingu : od 30/35 idz na pustynie, siadz na ch3/4 i idz od teleportera droga w prawo, nie na wprost, kilka krokow i bedziesz miec skale, a przy niej duuuzy spot z pajakami skorpionami etc.. tam mozesz bota zostawic na dzien i noc, ja stawialem miesiac (wyexpilem tam ok. 25/6 postaci na 30 lvl, + 2x 55+, czyli mialem darmowe bodzie dzieki ktorym juz mialem spory zarobek ulepszajac riby etc, no i zmieniajac bony) i mi nic nie zrobili:p moze i drop nie jest taki jak na metkach/bossach, ale przynajmniej pewny i bezpieczny. marmury pajakow sporo kosztuja na s26, do tego masz pelno ulepszaczy dzieki ktorym mozesz ulepszac zelki na +8 bodajze. kupisz + 3/4 ulepszasz do 8 czy tam 7? kupisz za 20k, sprzedasz za xxx. do tego yangi zbierane z ziemi, tarcze/helmy (wlasnie zelki! :D) no i jak wspomnialem te darmowe bodzie i zmianki dzieki ktorym z riba/fmsa za 1kk zrobisz item za 30/40kk? (cos takiego:D), zarobek jest swietny i bezpieczny, co najwyzej troche bardziej pracochlonny, ale i tak przeciez to nie Ty grasz;) i przynajmniej nie dostaniesz bana za fb czy latanie za metkami;)

zrob sobie tylko kilka kont, 1 za szybko nabije lvl, idz w 2 postacie, bedziesz mial 2 pieczenie na 1 ogniu;)

(+ jak zechcesz to po wyexpieniu kilku postaci mozesz tez je na fb stawiac i lowic malze^^)

i tak jak pisali wyzej KAZDE konto na INNYM emailu! wtedy mozesz bocic do usranej smierci;)

mm7l.png

Opublikowano

jeżeli chodzi ci o zarabianie, to polecam kamer moda, pt 2osobowe, i drophack na metki sohan/las/pieklo, dziennie przy szczesciu 15kk wyciągniesz, jeżeli chodzi o exp, to w takich miejscach, gdzie ludzi nie ma :>

Opublikowano

Musisz odpowiednie godziny wybrać sobie, oczywiście dużo osób gra i tu bedzie przeszkoda bo wiele ludzi kabluje.

Po prostu musisz być czujny i straznie ostrożny. Miejsca ktorę nie są czesto odwiedzane przez innych itp.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o FB to najlepiej jak gra dużo osób wbijasz się w tłum i bez problemu ; ) Nie ma obawy o to że cię ktoś nakryję.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Najlepiej porobić sobie trochę lepsze eq i iść dalej, gdzie jest mniej ludzi i to na zwykłych expowiskach (tam też można zarobić). Prosta zasada, której zawsze się trzymałem i nigdy nie dostałem bana.

kirito.jpg

DUPA

Opublikowano

Jak bocić ? Normalnie na bocie :D leć i się nie przejmuj jak nie będziesz bił w pobliżu ludzi to nic się nie stanie. Ja lecę na bocie na s8 od 38 lvla a teraz mam 74 lvl i dalej na bocie :D pro mental. Wazzzup !

Opublikowano

Na Metin2.PL to nie musisz się obawiać że bana dostaniesz za bocenie a więc możesz bocić ile chcesz, administracja na globalu loguje się do gry raz na 5 lat.

Opublikowano

Guardy NIE lataja za botami chyba ze te same im wejda w droge, dlatego lepiej unikac fb i typowego farmera metkow ktory bedzie latal przez tekstury w miescie. na reszte jest wolna reka i swiety spokoj, polecam cos tego typu jak moj sposob^^ bezpiecznie, wygodnie, bez stresu^^

@UP: guardy wchodza, nawet czesto, a to ze nie pisza ze szczawikami ktorzy placza jak glupi na czacie to nic nadzwyczajnego (sam bym sie nie pokazywal bachorom na oczy). GM sie zaloguje, zrobi obejscie po ch w miescie ( no i plaza m1 ) i idze w cholere albo siedzi gdzies skitrany. ewentualnie polata na ghost po lokacjach jak mu sie strasznie nudzi i wlepi pare banow (tu raz na 5 lat). dlatego tez uzywanie fb jest blizsze dostania bana niz bocenie innego rodzaju.

mm7l.png

Opublikowano

Nigdy jeszcze nie dostałem bana a kiedyś miałem okres ostrego bocenia.

Polecam w oddali od reszty łowić sobie w godzinach 3/4 gdzie praktycznie ludzie śpią i w tych godzinach nikomu się nic nie chce :)

Opublikowano

Godziny to od 3-4 do 6-7 moim zdaniem najlepsze. Spokojnie bota mozesz puscic.

A tak to tak jak upy boc tam gdzie malo ludzi, zazwyczaj malo ludzi jest tam gdze malo spotow

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...