Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja GTA V PS3

NeviNx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie zobaczyłem o co chodzi a konsole mam od paru dni, sciagnela mi sie wlasnie aktualizacja (39mb) czegos jak wlaczylem gta v ;P to juz jest latka poprawiajaca znikanie samochodów?

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

wiem że na 100% jest to łatka, która pozwala grać w GTA Online, zrobić postać itp.

A sposób na znikające auta z garażu możesz rozwiązać logując się do Social Clubu, i parkując auta w parkingach które możesz kupić (dostajesz je za darmo po zalogowaniu do Social Clubu). (każda postać dostaje jeden garaż)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dziękuję, jak dowiecie się coś o tej latce na znikajace auta to dajcie tu znac prosze.
A o tych garażach social clubu co mówisz to chodzi o np. "Garaż na Pillbox Hill"?? (to dla Trevora)

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

szczerze to nie wiem gdzie Trevor ma Garaż, ale wiem że Franklin ma na Groove Street (albo gdzieś w okolicy), a Michael ma gdzieś koło swojej chaty w okolicach Vinewood.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ok, dzieki :D czytalem gdzies kiedys i było napisane "Michael ma dużo kasy bla bla, wiec nie zdziw sie jak bedzie mial duzo aut w garazu". O który garaż chodzi? raz jak zmieniłem na niego to jechał Porsche (comet) a zazwyczaj to jezdzi tym swoim czyms :P

efee6c1f876f5f93med.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...