Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z INSTALACJĄ GTA 4

kajo@3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gta 4 nowiutkie (oryginał). Gdy próbuję zacząć instalować (włączyć główne okno w którym potem zaczyna się instalacja) wyskakuje mi to co wstawiłem. Próbowałem klikać to po lewej i to po prawej, ale nici z tego i tak nie działa. Bawiłem się w zmienianie języków i te sprawy, ale też bezskutecznie. Jestem nowy na tej stronie, nawet nwm czy w dobrym miejscu to udostępniam.

post-172754-0-04895100-1380629109_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może przez to ,że nie masz odpowiednich sterowników? Zainstaluj najnowsze i uruchom ze zgodnością z Windows XP :)

Skąd te sterowniki pobrać?:/

Ciężko powiedzieć, powiedz jakie masz parametry komputera np. jaką kartę graficzną.

Jeżeli dasz sobie samemu radę, poszukaj najnowszych sterowników na oficjalnej stronie producenta np. karty graficznej.

Opublikowano

Przecież jak to włączasz wciskasz to po prawej i się instaluje. Wina sterownków wątpię bardziej pirat. Ale spróbuj sterowniki. Musisz wpisać swoją nazwe np karty graficznej i wyszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...