Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiecej noobów na east czy na west?

KriiSho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na east w bronze duzo gimbusow ktore graja zeby niszczyc gre to dlatego

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Moim zdaniem wiecej jest noobow na eastcie dlatego ze jak spotkasz polaka to cie zaraz bedzie wyzywal bo np 1 raz dedles i na westcie jest troche lepiej (ale i tak zaraz ludzie beda pisac ze jest taki sam poziom ze poprostu nie umiesz wyjsc z bronzu)

Opublikowano

Co to kurwa ma byc Na west bez problemów wbiłem sie do platyny a na east kurwa nie moge wyjść z bronzu ?.

SERIO !!

Skoro jesteś w Platynie na Wescie, East powinnien być dla ciebie łatwy w dodatku brąz no bo przecież na Wescie sami prosi graja tacy jak ty, lecz nie umieją wyjśc z brżzu smutne.

Ja jakoś nie mam problemu wyjść z brązu a też jestem w Platynie czyli poprostu zasługujesz na brąz ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@up

Mozliwe ale zawsze staty na + miałem jak gralem na midzie/topie/adc

@Veme

To powiedz mi czemu takie kurwy na east graja co ida na mida zedem jak jest teamfight to se po reda chodzi ? a caly team zgona wyjebal a on sie wbija w 3 i pada ?

Opublikowano

Więc tak, każdy naród ma jakieś czarne owce.

W Polsce są to gimbusy, tak samo jest w innych krajach.

Nie ma się o co spinać, bo między EUW a EUNE panuje taki sam poziom.

Wyjątek czołówka diamentu/challangerzy - tam jest większość streamerów/esportowców.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Na east w bronze duzo gimbusow ktore graja zeby niszczyc gre to dlatego

Wypowiedział się gracz ze srebra V który uważa się za lepszego.

Skoro jesteś na weście w platynie, to na east powinieneś mieć challenger, bo przecież same lowy grają. A tak na serio, widocznie zostałeś wycarrowany, skoro nawet z brązu na eaście nie możesz wyjść.

Btw. Z brązu wychodziłem już 2 razy, a teraz pomagam koledze wyjść, może przeniosę się na zachód i będę mieć diament?

Opublikowano

@up

Mozliwe ale zawsze staty na + miałem jak gralem na midzie/topie/adc

@Veme

To powiedz mi czemu takie kurwy na east graja co ida na mida zedem jak jest teamfight to se po reda chodzi ? a caly team zgona wyjebal a on sie wbija w 3 i pada ?

Bo to bronze, tego nie zrozumiesz.

Na bronze jeśli chcesz wygrać to musisz liczyć na siebie < jeśli jesteś platyną na weście > to wygrywasz większość gier jak nie wszystkie 1vs5.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Sposób na brązu

Zgniatasz swoją linie idziesz na drugą tam też wygrywasz i twój team cie uwielbia. Skoro tego nie umiesz nie zasługujesz na Platyne

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja powiem tak są oni wszędzie i większa ich połowa powinna dostać perm bana za psucie gry i wyzywanie innych . Riot powinien zrobić tak jak sony ze swoim planetside perm bany i odrazu lepiej by się grało. Osoby które feduja to niech ich wina każdy ma gorsze dzień .

Opublikowano

Grając na west spotkałem bardzo ogarniętych ludzi, co innego jest na nordic'u... pełno polaków którzy wyzywają jak pierwszy raz padniesz... Niby wszędzie tacy sami, jednak na west widać znaczną różnice, więcej kultury.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Riot powinien dać konta na pesel i już. Będzie kultura, przyjemna gra, mniej wyzwisk, mniej troli. Koreańce tak mają i są najlepsi a na ich serwie jest pełna kultura.

Opublikowano

Na nordzie trafiają się fajni gracze gdzie przegrana to poprostu przyjemność bez wyzwisk itp i każdy robi to co może i gra się drużynowo . Lecz nawet w diamencie trafiają się osoby które odrazu wyzwiska walą chodzi mi o polaków. Dzisiaj taki meczyk miałem z 2 diaksami . Taka osoba powinna mieć kulture itp aby dawać przykład a tu na start :

-Napisałem grzecznie że ide na mida. A oni :

-Jeb się jebany polaczku

-Odpisałem kid??

-Twoja stara to dzieciak. . Ja cisza

-Mam 15 lat dzieciaku a ty pewnie 12

-[Jego kolega] ruhałem twoja stara i powstales ty [Co mnie najbardziej rozwalilo to jego pisownia dalej nie pamietam tego tekstu troche było ale podstawuwka to mnie rozwalila [Ortografia ich zeby nie było] Mecz rozegrany kolo 16 xD

Wiedz dla mnie jeśli chodzi o wychowanie graczy tp west jest lepszy wiele razy polacy system rozwalaja . . .

Opublikowano

Na nordzie trafiają się fajni gracze gdzie przegrana to poprostu przyjemność bez wyzwisk itp i każdy robi to co może i gra się drużynowo . Lecz nawet w diamencie trafiają się osoby które odrazu wyzwiska walą chodzi mi o polaków. Dzisiaj taki meczyk miałem z 2 diaksami . Taka osoba powinna mieć kulture itp aby dawać przykład a tu na start :

-Napisałem grzecznie że ide na mida. A oni :

-Jeb się jebany polaczku

-Odpisałem kid??

-Twoja stara to dzieciak. . Ja cisza

-Mam 15 lat dzieciaku a ty pewnie 12

-[Jego kolega] ruhałem twoja stara i powstales ty [Co mnie najbardziej rozwalilo to jego pisownia dalej nie pamietam tego tekstu troche było ale podstawuwka to mnie rozwalila [Ortografia ich zeby nie było] Mecz rozegrany kolo 16 xD

Wiedz dla mnie jeśli chodzi o wychowanie graczy tp west jest lepszy wiele razy polacy system rozwalaja . . .

porownaj sobie ortografie ich do swojej.

Co do serverow nie wiem , zrob roznice .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę że kolega nieuważnie czyta [ pisałem tak jak oni pisali] a tutaj napisałem "Ortografia ich zeby nie było]" kłania się podstawówka i czytanie ze zrozumieniem . Już na kolegi przykładzie widać jacy są polacy czepiają się jak nie maja racji i innych "obrażają"

Opublikowano

Z reguły jest tak ,że jak komuś nie idze na east to przenosi się na WEST i tak rośnie plaga noobków,myślę , że na eascie jest więcej i to przez to jest trudniej się wybić , na wescie jest nieco wyższy poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...