Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Muramana vs Seraph na Ryze

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz i kupić Seraphina jak i Muramane. Ja raz złożyłem i nie było źle. Ale tak czy siak lepiej lecieć w Seraphina bo lepszy dmg, a z AA to mały dmg

Opublikowano

W normalnych grach zbalansowanych seraph ,bo jednak ta tarcza daje naprawdę bardzo dużo, ale jeżeli masz gre 10:0 / 20:0 i widzisz ,że przeciwnik nie ma szans możesz zbudować muramanę bo daje ona więcej dmg niż seraph.

Opublikowano

Ja kupuje muramane tylko jak mam dostęp do blue, daje on potężny dmg (bo az +3% maxymalnej many, a kiedy mamy jej około 4k to nie jest mało), ale straszie ciągnie mane, dlatego w grach, w których nie masz dostępu do tekich bajerów jak blue, polecam serapha

Opublikowano

Najlepiej złożyć oba, zaczynając od Serapha, ponieważ muramana daje dodatkowy dmg z Q i W. W dodatku oba itemy to niezłe połączenie, bo daje Ci więcej tarczy oraz więcej dmg (ponieważ masz manę z obu itemów, więcej many = więcej dmg z Muramany i więcej shielda z Serapha).

Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy Muramana i Seraphyn nie stackują się razem czyli nie można dwa razy użyć "unikalne bierne" w tym przypadku +750many

.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...