Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MicroWars pierwsze wrażenia.

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25kln9f.jpg

Siema,

Biorę udział w cbt gry MicroWars (Brazylijskie MicroVolts) i chciałem podzielić się z wami moimi pierwszymi odczuciami z tej gry i opisać ją.

Logowanie następuje z poziomu lunchera, a nie jak się obawiałem ze strony poprzez internet explorer. Nie jest to jednak tak wygodne jak logowanie w MicroVolts z poziomu gry.

fx5hcm.jpg

Zwróćcie uwagę na okienko w którym pisze jaką akcję wykonuje launcher. Część rzeczy pisze po polsku. To samo gdy wpiszemy zły login lub hasło. Wyskoczy komunikat "Nie rozpoznano ID"

Nie wiem jaki anty cheat został zastosowany. Nie jest to xtrap. Przy włączaniu gry w miejscu gdzie podczas włączania MicroVolts pojawia się niebieskie okienko XTrapa pojawia się takie coś:

sg0e50.jpg

Po uruchomieniu gry wita nas już standardowy wybór postaci. Jedni się ucieszą jedni nie (ja osobiście zaliczam się do tych pierwszych) ale jest to wybór taki jak w MicroVolts Surge.

2edsai0.jpg

Po wyborze postaci, nie inaczej jak w MicroVolts przenosi nas do plazy. I wszystko od sklepu i ekwipunku po wybór pokoju i ustawienia wygląda tak samo jak w MicroVolts.

W sklepie jednak ceny bardzo wygórowane. Za otrzymane na start 13.000 nie kupimy żadnej broni na zawsze.

2rer4ac.jpg

Jak na razie umiejętności graczy nie są zbyt duże. Raz na jakiś czas trafi się osoba która potrafi wavestep itp.

http://www.youtube.com/watch?v=QFy-4gJ-ASE&feature=youtu.be

I jeszcze filmik na którym możecie zobaczyć jak słabo gram po długiej przerwie od MicroVolts. Zwróćcie uwagę na pingi oraz związane z nimi problemy z bazooką.

To narazie wszystko. Gdybyście chcieli się czegoś dowiedzieć, pytajcie pod tematem.

Update 16.10.2013

Wczoraj rozpoczął się drugi etap CBT, do sklepu trafiły nowe bronie, tj. Silver Rifle i Black Rifle oraz snajperki ADV, jak na razie są one za MP jednak myślę że po zakończeniu testów będą one za RT / w capsule.

jsltmw.jpg
29by2if.jpg
23jl6bd.jpg
mb272x.jpg

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Ja jestem skłonny grać w ToyWars, no ale cóż, japońskie blokady -,-, jeszcze spolszczenie w C# by się przydało napisać ;)

Jestem ciekaw jak się rozwinie MicroWars ;>

mhraed.png

Opublikowano

Ogólnie gra się ok. Myślę że nowe bronie zostaną dodane.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, całkiem fajnie :X, chyba przejdę na wars, bo surge już dość mnie zdenerwowało.

@EDIT

Czy jest podobnie jak kiedyś w MV ? Tzn Boss i godne jego pokonania prezenty ?

mhraed.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

głupia podruba microvolts tylko bronie mają zmienione wyglądy ;) ale może zagram

sygnatura2.png

Opublikowano

Pobieram! Szkoda, że zagram dopiero w grudniu :(

Lagi bardzo wysokie? Podajcie ping jaki macie i szybkość internetu jeśli możecie (Ci co tam grają)

Opublikowano

Wszystko wygląda fajnie, ale podczas ładowania gry pokazuje się okienko ( umieszczone niżej ) albo po kliknięciu [GAME START] nic sie nie dzieje.

post-1022863-0-14258800-1384408198_thumb.png

Prosze o pomoc : (

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mi działa wszystko normalnie, nie mam żadnych problemów.

E tam, po 5 minutach wywaliło błąd i nie mogę grać....

Help me ! :D

SS:
2r40baa.png

Wydaje mi się, że straciłeś połączenie z serwerem MicroWars.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...