Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ludzi na priv DO

=*_NeXt_*=

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje ludzi do w spulnej gry na Privach DarkOrbit Między innymi OneUltimate pvp server którzy posiadaja ts i chcieli by pograć razem ;D Ip ts3 5.175.166.32 Pytajcie o ИΞЖŤ™ to ja jak by co mam nadzieje ze ktoś będzie chętny gram na VRU

Opublikowano

Chlopie mam klawiature która nie zawsze działa jak powninna nie działa mi zawsze tak jak chce ;] wiec przykro mi ze cie urazilem a z otro mam 5 ;] wiec ciiii. A no i nie mam sie zamiaru z toba klucic bo to jest bezsensowne zachowywac sie jak gimbus ;]

Opublikowano

Granie na privach jak dla mnie nie ma sensu, pograsz 1-2 h i ci się szybko znudzi albo mogą wyłączyć jakiś serwer na jakiś czas.

Lepiej znaleść kogoś w normalnym DO i sobie polecieć na piraty / dk / mk etc.

Opublikowano

Chlopie mam klawiature która nie zawsze działa jak powninna nie działa mi zawsze tak jak chce ;] wiec przykro mi ze cie urazilem a z otro mam 5 ;] wiec ciiii. A no i nie mam sie zamiaru z toba klucic bo to jest bezsensowne zachowywac sie jak gimbus ;]

Wyjdź i się zabij. Bo z takim kimś jak ty to nawet się "KŁUCIĆ" nie chcę. Wymowa zepsutą klawiaturą to zła wymówka.. A teraz żebyś uznał "sens" mojej wypowiedzi dodam twoje ulubione emotikony "; ]]]] ;]]] ;]]] ;] ;; ]] ;] ; ] ; ))) ;] ;))) ;ppppp ; ] " Chyba tyle starczy abyś zobaczył jak głupie jest dodawanie emotikonów od tak. Poczytaj sobie czym to jest i jak tego się używa

Opublikowano

No "Pacz" Gimbusa ja kurwa skończyłem pisać a ten dalej napierdala i kto tu kurwa jest normalny lubie emotki bedę naqurwiał ile mi się podoba i jak chcę "OMG" a tobie chuj do tego powiem krótko zwięzle i na temat pisz co chcesz na mój temat bo ja ci już nie napisze mozesz stworzyć nawet po 1000 stron w tym pośćie czego to ja nie potrafię jebany chejcie bo ja ci juz nie odpisze ;] Wbijam w ciebie sztywnego chuja.Tyle z mojej srony żegnam cię Ozięble "Gimbusie"Właśnie pokazałeś czego to ty nie potrafisz i przegrałeś.

Masz "Emotki" żebyś mógł jeszcze po napierdalać bo jak czytam twoje posty to płacze ze śmiechu ;D "wypij Melise pomoże ci na to upośledzenie nabyte w tv markecie"

A jak chciałeś się popisać to się nie popisałeś bo na mnie to wrażenia nie zrobiło :] jak masz zamiar spinac zapraszam cie na Ts3 przyjdz pogadamy a nie spinasz jaja na forum trzeba być jebanym "downem" żeby kurwa nie zrozumiec 1 prostego zdania nie działa mi klawiatura jak powinna i w bij sobie to do tego jebanego łba.

Opublikowano

Panu u góry należy się warn.

I zgodzę się z innymi lepiej pograć w normalne DO ,chyba że masz kilku znajomych to możesz sobie sam serwer postawić i grać -_-

Opublikowano

Tzn ja mam ekipę na pl1 latamy ale mnie DO nudzi wole sobie polatać i "po napierdalać" niż cały czas siedzieć na DK i Bić to świństwo ;d Jak coś gram na EIC PL1 jak by był ktoś chętny to zapraszam

Opublikowano

No "Pacz" Gimbusa ja kurwa skończyłem pisać a ten dalej napierdala i kto tu kurwa jest normalny lubie emotki bedę naqurwiał ile mi się podoba i jak chcę "OMG" a tobie chuj do tego powiem krótko zwięzle i na temat pisz co chcesz na mój temat bo ja ci już nie napisze mozesz stworzyć nawet po 1000 stron w tym pośćie czego to ja nie potrafię jebany chejcie bo ja ci juz nie odpisze ;] Wbijam w ciebie sztywnego chuja.Tyle z mojej srony żegnam cię Ozięble "Gimbusie"Właśnie pokazałeś czego to ty nie potrafisz i przegrałeś.

Masz "Emotki" żebyś mógł jeszcze po napierdalać bo jak czytam twoje posty to płacze ze śmiechu ;D "wypij Melise pomoże ci na to upośledzenie nabyte w tv markecie"

A jak chciałeś się popisać to się nie popisałeś bo na mnie to wrażenia nie zrobiło :] jak masz zamiar spinac zapraszam cie na Ts3 przyjdz pogadamy a nie spinasz jaja na forum trzeba być jebanym "downem" żeby kurwa nie zrozumiec 1 prostego zdania nie działa mi klawiatura jak powinna i w bij sobie to do tego jebanego łba.

Stary, jeśli zakładasz z góry, że jesteś ponad gimbusologią, to dlaczego ten post tak bardzo śmierdzi gimbusiarstwem? Przemyśl to. Nic nie krytykuję, jedynie podkreślam to, że nie chcesz być taki, jaki przy okazji tego postu byłeś.

Co do ortografii, to zgadzam się że nikomu ona na ts nie będzie przeszkadzać i nikogo to nie obchodzi, normalny człowiek nie patrzy tylko na ortografię, ale też zachowanie. Samą pisownie masz ok, jedynie to kłÓcić mi podpadło, trochę interpunkcja.

Nawet chętnie pograłbym na jakichś privach DO, tylko szkoda że wszystkie obecnie to syf (łącznie z One Ultimate, liczę na to że serwer linkpada będzie lepszy). I tak jak wyżej ktoś zdążył napisać, wszystkie te syfy padną prędzej czy później.

Jedno, z czym w temacie "normalnego DO" się nie zgodzę z ludźmi w temacie - DO obecnie to gunwo na którym trzeba wydać kupę kasy, zjeść zęby na 100 walkach, żeby coś osiągnąć. Cholerny bugpoint zabrał nam nawet bociki, które były jedyną opcją gry normalnie. Sorry, ale gdybym miał grać na DO, to tylko na tym bez kupy nowych mobów, paladium i innych syfów, Poprostu nasze stare DO, w którym WSZYSTKO dało się osiągnąć grając. Żeby nie było, zacząłem bocić w momencie straty pierwszego FE 18 lvl, uznałem że drugi raz to wszystkiego nie będę dochodzić sam.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Powiem ci tak ja jestem bardzo spokojną osobą ale jeżeli widzę tak denne posty jak napisał T3N3RVVET to aż mi się krew gotuje dlatego reaguje jak reaguje i mam to w dupie co kto omnie mysli nie powie mi tego w twarz to tak jak by tego "nie napisał nie powiedział" Koniec tematu.

TEMAT DO ZAMKNIECIA/ USUNIECIA

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...