Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze zwierzaki ;)

hlxdla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Tutaj można wstawić zdjęcia swoich pupili, no i trochę opisać swoich ulubieńców.

Zdjcie035_nsexpea.jpg

Najpierw matka:

Wabi/nazywa się Freya (czyt. Freja), jest u mnie 4 lata (albo 3?). Urodziła w wakacje 4 maleństwa.

To teraz Rico (Riko). Ma 3 miesiące i jest szalony. Uwielbia polować na ogon matki xD. Ogólnie te dwa łobuzy często się klepią.

Obrazki w spoilery:

[spoiler]link[/spoiler]

Pochwalcie siem ;)

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Ja mam rybki. Nie będę wstawiał zdjęcia, bo zawsze z odblaskiem wychodzi. Mało co zaglądam do akwarium, ale wiem, że jest tam (w akwarium) skalar, bocja i taka rybka co siedzi ciągle na dnie i glony wpierdala, przydatny typ.

Opublikowano

Ja mam rybki. Nie będę wstawiał zdjęcia, bo zawsze z odblaskiem wychodzi. Mało co zaglądam do akwarium, ale wiem, że jest tam (w akwarium) skalar, bocja i taka rybka co siedzi ciągle na dnie i glony wpierdala, przydatny typ.

Glonojad :).

Poza kotkami mam węża, zaskrońca.

Hah. Właśnie Freya (matka) przyniosła motyla, a Rico (maluch) go zjada xD.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Glonojad :).

Poza kotkami mam węża, zaskrońca.

Hah. Właśnie Freya (matka) przyniosła motyla, a Rico (maluch) go zjada xD.

mój kolega miał glonojada i jakies ryby co tez wpierdzielały glony, takie czarno ciemne.

Miałem kota, tygrysa. [*]

Opublikowano

Mój wyjebany w kosmos pies - Borys.

Owczarek Podhalański jbc. :)

bnfg.jpg33wc.jpg

Lubi jeść, jeść, spać, jeść, spać, jeść, spać, spać, gdy jest głaskany, spać, spać i jeść.

Ale i tak go kocham :)

BTW. To brat Pieseła potwierdzone info.

Game Over

Opublikowano

Mam 3 psy i do niegdyś także rybki. Jeden pies to suka owczarka niemieckiego, rasowa z profesjonalnej hodowli za 1-2 tysiące (fejm na cenę), wabi się Roxi. Drugi to mieszaniec którego mam od dzieciństwa. Moja pamięć sięga 2 suk i jednego samca z którym przyszło mu żyć w kojcu, wabi się Ciapek. Trzeci pies, suka, to domowicz wylegujący się dniami na fotelu, piękny ok. 5-6 letni mieszaniec ratlerka i jamnika, długi i słodki ^<>^. Wabi się Tośka. Zdjęć nie dam bo nie chce mi się podpinać telefonu do smartfona ;)

21515.jpg

Opublikowano

Mój ulubiony zwierzak, a bardziej nazwałbym to bestią to...

teściowa

Lepiej nie ryzykować wstawianiem zdjęcia, ponieważ może się to dla wielu źle skończyć.

A tak serio mam psa owczarka niemieckiego może potem wrzucę zdjęcie :)

Opublikowano

najważniejszym zwierzęciem u mnie jest figurka rarity czcze ją opiekuje sie ją bardziej niż ludźmi

mam jeszcze swinke morską półtoraroczną i jakąs rybke chyba welonkę

zdjęcie może później wrzuce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...