Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucho

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta.. bo wszyscy tu są lekarzami. Piszę temat bo może ktoś miał problem już taki i wie co i jak ;)

Otóż od pewnego czasu miałem bóle ucha, coś ala zapalenie.. jak wiadomo trochę się pomęczy i przejdzie - no i tak się stało.

Jednak teraz jestem przeziębiony i ból ucha lekki wrócił, a z nim dziwna rzecz.. Otóż jak brałem prysznic to trochę wody mogło nalecieć ale nie jest to zatkane ucho bo wiem jak wygląda takie, tylko jeśli coś mówię, słyszę, czy gwałtownie przekręce głową to słyszę na bębenku taki odgłos właśnie coś jak bębenek czy uderzenie w strunę i to nie taki cichy tylko dosyć głośny.

Spotkał się ktoś z czymś takim? Jeśli tak to co jest nie tak.. Obawiam się tego że właśnie z tą błoną będę mógł mieć problemy..

Do lekarza się udam jeśli nie przejdzie no ale to dopiero jutro, a chcę wiedzieć co nie co bo w internecie ciężko znaleźć takie objawy.

Opublikowano

Gdy będziesz zasypiał, połóż się na tym "przytkanym" uchu. Po kilku, może kilkunastu minutach poczujesz wypływającą wodę (obudzisz się, ponieważ to dość specyficzne uczucie).

Opublikowano

@up jeżeli jeszcze woda nie wyleciała to wątpię aby tam była, jeżeli jakiś czas temu miałeś bóle ucha i przeszły to każde nawet mocne słuchanie muzyki mogło spowodować powroty bólu.Skontaktuj się z lekarzem bo on wie co najlepiej zrobić tu ci raczej nikt nie powie w 100% co masz zrobić a jak czytam niektórych posty to mogą ci jeszcze bardziej zaszkodzić :)

49yxrs.png

Opublikowano

@Up woda może nie wylatywać przez długi czas. Sam tak miałem, nie wiedziałem do końca co mi jest. Próbowałem przeczyścić patyczkiem do uszu, wytrząsnąć ją podskakując, nic nie pomagało. Gdy zasypiałem, wypłynęła mi, było to może pół łyżeczki (tak wnioskuję po mokrej plamie na poduszce).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...