Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MichcILauncher minecraft 1.6.2

michci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są już lunchery wiem wiem. Ale ja zrobiłem taki prosty który robi wszystko co trzeba bez zbędnych opcji typu musisz się zalogować dopiero włączysz grę itp. Mój to zwykły luncher który mam zamiary rozwijać tzn. można będzie przez niego pobierać mody lub texturpacki.

@update

Dodano małe poprawki

Dodano updater

Screenshot
7oo4.png

Download

www.speedyshare.com/DEeGQ/MichciLauncher.rar

Skan

www.virustotal.com/pl/file/2cd91acae1920deef71a58909954637fe30757a8e11d8aad95a1ca0285a27b5e/analysis/1377766276/

Jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć do Teamu oto tego projektu pisać do mnie na PW | GG (na profilu)
To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że się przyda
Jeżeli znaleźliście jakieś błędy piszcie.

Opublikowano

Sorry za krytykę , Nie podoba mi się szata graficzna tego launchera Takie małe "gówno" . To jest moje zdanie

s1cTI.jpg

IP:DiamondCraft.gomc.pl

Opublikowano

Oceniajcie oceniajcie :P Luncher wgl nie działa gra się nie włącza przynajmniej u mnie xD

Mówisz ,że dodano updater, który tylko daje linka do pobrania nowego :P

No i jeszcze jakies reklamy, które są nie dopuszczalne, przy takim luncherze gdzie

inne posiadają więcej funkcji :P

Opublikowano

Oceniajcie oceniajcie :P Luncher wgl nie działa gra się nie włącza przynajmniej u mnie xD

Mówisz ,że dodano updater, który tylko daje linka do pobrania nowego :P

No i jeszcze jakies reklamy, które są nie dopuszczalne, przy takim luncherze gdzie

inne posiadają więcej funkcji :P

Nie włącza się bo masz źle zainstalowaną jave wiem bo tak miałem updater pojawi się wtedy kiedy będzie trzeba, czyli kiedy będzie nowa aktualizacja launchera żeby znowu nie wchodzić na mpc czy gdzie i pobierać nową wersję, a to co ty powiedziałeś, że link to tam są niedopracowane newsy oraz reklama geniuszu

Opublikowano

Ja już się zgłosiłem do projektu

Launcher fajny ale można powiększyć dodać dużo więcej opcji grafiki i innych dupereli

A to po to aby launcher był dopieszczony :)

LUBIĘ CZEKOLADĘ

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...