Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dzialalo by ?

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otoz mam zamiar zrobic firmy na swoim serwie za pomoca plugin FACTIONS!Mianowicie polegalo by na tym ze grac ktory posiada dana ilosc kasy moze zalozyc firme.Wygladaloby to tak ze ja tworze na swo9m nicku gildie poteem daje admina gildii graczowi ktory chce miec firme ale on nie moze claimowac ani nikogo dodawac do gildii poniewaz nie ma permisij.I pytanie.Czy jak nie bd mial permisij a ja dalem mu admina gildii bedzie mial range NP nazwe tej firmy FIRMA BUDOWLANA ?!

Opublikowano

Lepiej pozwolić im zakładać gildie. Odpowiednie permisje:

- factions.player
    - - factions.claim
    - - factions.autoclaim

Teraz delikwent może założyć gildię, edytować ją, dodawać/usuwać/zapraszać graczy, ale nie może claimować swojego terenu.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Ale ja chcesz zeby tylko 1 GRACZ mogl zalozyc firme za dana ilosc kasy i zebym ja ta nazwe ustalal nie on.BO jak to sb wyobrazasz kazdy zaklada firme np z kasa 30 dolcow!Nadal podtrzymuje pytanie czy jesli nie maja permisij grace do gildii to jesli ja dam sb gildie a admina dam komus innem to ten ktos bedzie mial bez permisij w pluginie range firmy(all w temacie)

Opublikowano

Użyj do tego zwyczajnie pluginu payitemsforguild , gracze wtedy beda mogli kupować firmy za itemki . :) A itemki możesz zawsze sprzedawać w shopie . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...