Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Microsoft Excel Viewer

kowabonga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem sobie Microsoft Excel Viewer 2007 bo jest mi potrzebny a więc mam problem z uruchomieniem go po uruchomieniu go

wyskakuje mi żebym otworzył jakiś plik ale ja nie wiem wgl oco chodzi bo zadneog pliku neichce otworzyć bo nawet nic nie zrobiłem ....

a jak nacisne anuluj to nie ma tej tabeli nie wiem oco chodzi...

Opublikowano

Ten program umożliwia tylko otworzenie pliku formatu xlsx itd. Nie możesz nim edytować arkusza, ani tworzyć nowego. :) Polecam skorzystać z narzędzi Googla udostępnionych w chmurze, gdy tylko zalogujesz się na swoje konto.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To ja Ci napiszę mały tutorial. :)

Wchodzisz na stronę Google.

Logujesz się.

Przechodzisz do zakładki "Dysk".

I teraz by utworzyć arkusz musisz kliknąć na "Utwórz", a by edytować już istniejący należy go przesłać na ten dysk klikając na ikonkę obok "Utwórz" i podając lokalizację pliku.

Powiedzenia! :)

Opublikowano

Pobrałem go z darmowych programów biurowych dawno temu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie wiem oco biega bo jak go włącze to nie ma tabeli omg ..

Opublikowano

Pobrałem go z darmowych programów biurowych dawno temu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie wiem oco biega bo jak go włącze to nie ma tabeli omg ..

To dlatego, że Microsoft nie upublicznił swoich formatów zapisu do ogólnej standaryzacji. Dlatego darmowe pakiety sobie nie radzą. Możesz pobrać pakiet MS Office za darmo na 30 dni ze strony MS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...