Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xd23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem gdy wchodzę na serwer punkbuster i sam serwer mnie wywala bo jestem albo na czarnej liście albo zbanowany niby za ''cheaty'' , których ja nie używałem odświeżałem punkbuster service i pisało, że all ok
a ciągle mnie wyrzuca założyłem nowe konto i dalej mnie wyrzuca a mam zmienne ip komputera co może być przyczyną.

Zachęcam was do wpłacania środków pieniężnych na mojego PayPala !
Przysłowie:
" Zrób dobry uczynek a przyjdzie do ciebie ze zdwojoną siłą "

A teraz wpłać mi 500.000 $ i będziesz wkrótce milionerem ! 
THIS IS REALLY BROTHER      : D

Opublikowano

Siema

Mam problem gdy wchodzę na serwer punkbuster i sam serwer mnie wywala bo jestem albo na czarnej liście albo zbanowany niby za ''cheaty'' , których ja nie używałem odświeżałem punkbuster service i pisało, że all ok

a ciągle mnie wyrzuca założyłem nowe konto i dalej mnie wyrzuca a mam zmienne ip komputera co może być przyczyną.

Ip do zmienności nic tutaj nie ma.

Odświeżanie pb czyli mam rozumieć,że przeinstalowałeś pb z folderu gry ?

Jeśli tak to ty musisz ściągnąć pb z oficjalnej strony update gdzie zaktualizuje Ci to pb o ile rzeczywiście nie jesteś na czarnej liście.Za mało ogólnie podałeś informacji,ale myślę,że aktualizacja pb pomoże,bo akurat nie dawno znów wyszło nowe uaktualnienie.

Tutaj masz tuta jak to trzeba zrobić oczywiście w tym tucie jest przykład na bf3:

http://www.mpcforum.pl/topic/529477-tut-aktualizacjainstalacja-punkbustera/
Opublikowano

Ja odswieżam pbsvc i pbsetup i to nic nie daje!

Ja ściągam z tej strony http://www.punkbuster.com/

Brałem info z tego TuT

Przysłowie:

Opublikowano

Ja odswieżam pbsvc i pbsetup i to nic nie daje!

Ja ściągam z tej strony http://www.punkbuster.com/

Brałem info z tego TuT

To skoro nic nie daje to bez dalszych szczegółów z fusów nie wywróżymy oO

Podaj może logi z pb wtedy będzie więcej informacji do ustalenia.

Mniej więcej ścieżka do odnalezienia logów z PB na win7/vista C:\Users\tutaj nasza nazwa użytkownika\AppData\Local\PunkBuster\BFP4F\pb

Opublikowano

64939460450124461825.png Take cos i jak pisze wychodzenie z gry to tez "wyrzucony przez punkbustera"

I też czasami piszę, że jestem na czarnej liście

Przysłowie:

Opublikowano

64939460450124461825.png Take cos i jak pisze wychodzenie z gry to tez "wyrzucony przez punkbustera"

I też czasami piszę, że jestem na czarnej liście

No to masz bana i żadna aktualizacja pb czy przeinstalowanie gry czy pb nic nie pomoże.

Bana masz za używanie multihacka.

Jak chcesz pisać odwołanie musisz to zrobić na stronie ggc-stream.net i ogólnie na blackliście tak samo jesteś.

Opublikowano

Czemu dostałem bana jak ja nie używałem hackow?

Przysłowie:

Opublikowano

Czemu dostałem bana jak ja nie używałem hackow?

Cóż jeśli napewno nie używałeś hacków to czy przypadkiem nie masz jakiś hacków na kompie nawet do innej gry ?

Ogólnie musisz pisać odwołanie na ggc i tam sprawę wyjaśnić tym bardziej rzeczywiście po statach twojej postaci nie widać nic nadzwyczajnego...

Opublikowano

Mówisz że nie używałeś cheatów, na tym forum nie jesteś pierwszym co nie chce sie przyznać do uzywania tego szajsu.

Taką bajke że nie używałeś cheatów wciskaj kolegom, jeszcze dodając fakt ze jesteś na blackliście. Dostałeś bana za głupote i teraz nie dostaniesz ub

Opublikowano

Tigerxy

Jest to możliwe, żeby mi wyłapało hack do cs ?

Przysłowie:

Opublikowano

@up nie jestem specem ale wiem ze to jest możliwe.Jakiś czas temu kolega miał hacki bodajże do coda wchodził na serwery bf3 i mu to wyłapywało.

49yxrs.png

Opublikowano

Cóż w takim razie wpadłeś za głupstwo, a więc tak w któreś aktualizacji dodali do Pb nowe zabezpieczenia dzięki czemu Pb potrafi przeszukać całe zasoby kompa pod względem cheatów/hacków tutaj nawet wklejam log co się nie dawno zmieniło(I ogólnie jeszcze coś dodali nawet nowego do pb oprócz tego i to jeszcze nie koniec zmian):

• Real-time scanning of memory by PB Client on players' computers searching for known hacks/cheats
  • Throttled two-tiered background auto-update system using multiple

Internet Master Servers to provide end-user security ensuring that no

false or corrupted updates can be installed on players' computers
  • PB Servers can optionally be configured to randomly check player settings looking for known exploits of the game engine
  • An optional "bad name" facility is provided so that PB Admins can

prevent players from using offensive player names containing unwanted

profanity or racial slurs

Ps.Jeszcze jak tylko by bardziej zabezpieczyli Pb przed zablokowaniem/wyłączniem Pb wtedy może będzie mniej cheaterów :P

Opublikowano

Chłopaki, ja mam na kompie hacki do wieluu gier i mi nic nie wyszukuje i wszystko jest normalnie

On sie boi przyznać że używał cheatów, ale pb działa cały czas i może wykryć coś.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Strona nie ma oceny reputacji

słyszałem cos o tym że pb da sie zablokowac żeby nie przeszukiwał kompa

ale nie wiem czy to prawda 

No to zobacz i powiedz co on tutaj na tym koncie mógł używać staty dosyć kiepskie...

http://battlefield.play4free.com/en/profile/1000079790100/908071814

no no 18lvl 

ja gram od kilku lat i mam dopiero 11lvl

i nigdy nie widziałem żeby ktoś miał serie 102 zabójstw

Chłopaki, ja mam na kompie hacki do wieluu gier i mi nic nie wyszukuje i wszystko jest normalnie

ale pb wykrywa chaki do gier EA

a odkryłem pewna informacje o adminach często banują za to że zazdroszczą dobrych wyników w grze

przed chwilą siedziałem sobie w miejscu bo ciągle mnie atakowali bo byłem na spawnie  chciałem uciec z tamtąd ale jak miałem uciekać jeślico chwile ktos wyskakiwał zza ściany i chciał mnie zabić i wtedy dostałem już 136 bana na serwerach 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@OGNISTYSZKQAJDI

Ja cie kolego podziwiam jeśli grasz kilka lat i masz dopiero 11lvl, tyle można wbić po 3-4 dniach :)

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

@OGNISTYSZKQAJDI

Ja cie kolego podziwiam jeśli grasz kilka lat i masz dopiero 11lvl, tyle można wbić po 3-4 dniach :)

posłuchaj ja nie jestem super w grach online dla mnie nie jest proste walczyć z karabinkem który zabija na hita jeśli ja mam stary dobry karabin który po władowaniu całego magazynka zabija gościa

Opublikowano

aleś ty GUPI, tak GUPI.

To ze masz poczotkową broń nie znaczy że przez 3 lata wbijesz 11lvl. albo ty grasz po 2 min albo strzelasz w drzewa.

kup se perwol i sie _ _ _ _ _ _ _

dalej chyba wiesz

co nie?

moze pogramy w kalambury?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...