Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hp Bug... Problem

Boyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam kolejny problem :P Gram na servie sdlongju s2. Mialem 1.9kkk kasy i sprzedalem cos za 200kk :D teraz mam 0 yang i nie moge nic zrobic.... Nic kupic, sprzedac, dac na handel nawet :P

Ma ktoś jakiś pomysł czy raczej to już nie do naprawienia?

Dzięki za odpowiedź do poprzedniego tematu. Pozdro.

Opublikowano

Taki problem spotyka kazdego gracza ktory ma duzo hp ;p Niestety nie da sie temu zaradzic

d-gene11.jpg

Pomogłem?? Daj 5*

50[+]

100[+]

150[-]

200[-]

300[-]

Opublikowano

też tak mam na to tracę 100 red potków ;p

Ty masz założoną zbroje hwang? Tak się dzieje gdy masz ją w eq i jak się logujesz masz -30-40k HP.

Pozdro Spaik

Opublikowano

max hp to chyba okolo 30k-40k

Wiec sposob na to jest :

- Zdjac itemy aby wyrownac hp do 10-20k

- Zabic sie od jakiegos moba

- Wziasc ze soba wiecej potkow :P

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

Otóż robi się tak gdy gra się na privach ze zwiekszonymi bonami na HP - Metin jest zaprogramowany na max bony 2k HP i nie przewiduje czegos takiego jak +10k itp... Przejdzcie przez teleport w swoim EQ na HP i zobaczycie, ze odejmie wam tyle ile macie z dodatkowego EQ. A teraz przejdzcie bez EQ na HP - i co? Mam racje? Napewno :) Pozdrawiam.

Opublikowano

czasem zdejmuję hwang ;p grałem na ymyt2 jak się logowałem , teleportowałem miałem -54k hp ... a żebym miał full hp to 100 potów na kark leciało ;p

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ale...

Mam kolejny problem :P Gram na servie sdlongju s2. Mialem 1.9kkk kasy i sprzedalem cos za 200kk :D teraz mam 0 yang i nie moge nic zrobic.... Nic kupic, sprzedac, dac na handel nawet :P

Ma ktoś jakiś pomysł czy raczej to już nie do naprawienia?

Pozdro.

@: Niestety nie da się zmienić nazwy tematu a że nie chciałem nowego pisać to napisalem tu :P

Opublikowano

Na moim privku doladowalem sobie za duzo kasy i mialem tak samo :) Ladowalem sobie kaske az mi sie odbugowalo . Niestety będziesz musiał stracic troche kasy i sprzedawaj cos po 100kk 200kk az Ci się zrobi :) Jezeli zadziała to prosilbym + za moja pomoc w 2 postach :) Ale jeśli działa - jeśli nie to nie zasłużyłem ;p

Opublikowano

Handel zwykły jak zaakceptuje to wyskakuje błąd i nie wymienia itemów tylko wszystko wraca do każdego :P

Opublikowano

jest sposób tylko prawie niemozliwy musisz dogadac sie z gm zeby wpisal c komende i zabralo z 500kk to wtedy bedzie wszystko dobze jest problem jak sie dogadac z gm ^^

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

masz zbugowane bo max jest chyba 1,9kkk cos tam ;p

polecam zrobic nowa postac i przelozyc przez dozo cale eq i na nastepny raz nie rob tak ;p

Draaaven has infinity edge Muaaaahahahahahaha ! ! ! !

Opublikowano

daj na kogoś handel i zobacz ile kasy masz na "-" :)

jak grałem na ymyt2 sellałem 3 red perły za 999kk , wbijam po 1 godz i miałem 0 yang :) kolega mi mówił żebym zobaczył w handlu ile będe miał na - i miałem -19kkk

max yang można mieć 1.999.999.999

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...