Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3 vs 3 Team

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Moglibyście mi podać jakieś dobre picki 3 vs 3 które będą ze sobą dobrze współpracować ? Jeszcze mam pytanko czy opłaca się grać z junglerem na niskich dywizjach czy dopiero potem ?

Opublikowano

Myślę, że junglerem opłaca się grać właśnie bardziej na niskich dywizjach. Dobry gank i gra wygrana.

Co do picków to Jayce się nieźle sprawuje.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Masz. Źródło: http://cloth5.com/yaslooms-twisted-treeline-3v3-tier-list-lucian-era-patch-3-11/

Karma: The newest God Tier champion. She has been hiding under the radar for a while, when everyone suddenly realized how strong she really is. Now she is the most picked AP champion in the European Challenger Tier! Her kit is just amazing and consists of everything you could ever want from an ability power champion. She got amazing poke with her Soul Flare, insane kiting potential, and her entire kit is utility, a slow, a root, a heal, a shield and a speed buff. She is by far the best AP support on the Twisted Treeline. She is Lissandra’s defensive sister.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...